ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα

Στη φυλακή Λαρισαίος για απόπειρα βιασμού 22χρονης! – “Δεν ήθελα να την βιάσω, ήθελα να την ταπεινώσω” είπε ο 35χρονος δράστης

«Δεν ήθελα να τη βιάσω, ήθελα να την ταπεινώσω, να την προσβάλλω, να της δείξω μόνο το μόριό μου» τόνισε χθες, ένας 35χρονος Λαρισαίος απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας, που τον καταδίκασε τελικά σε φυλάκιση κατηγορούμενο για απόπειρα βιασμού και για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Το Δικαστήριο δεν πείστηκε από τη συγγνώμη του 35χρονου και τον έκρινε ένοχο τελικά, καθώς το θύμα του, μία 22χρονη, παρά τη συναισθηματική φόρτιση βρήκε το θάρρος και περιέγραψε χθες τα γεγονότα. Στις 3.30 τα ξημερώματα τηδ 22ας Μαΐου του 2019, ενώ επέστρεφε σπίτι της, ο δράστης που την ακολουθούσε, την αιφνιδίασε στην είσοδο της πολυκατοικίας, της επιτέθηκε τραβώντας την από τα μαλλιά, τη χτύπησε με κλωτσιές στο κεφάλι και στη συνέχεια ξεκούμπωσε το παντελόνι του. Από τις εκκλήσεις της κοπέλας για βοήθεια, ευτυχώς ένοικοι της πολυκατοικίας κατέβηκαν στην είσοδο, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

Συνελήφθη ωστόσο λίγο αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- είχε καταφύγει για την παροχή πρώτων βοηθειών, αφού η 22χρονη όχι μόνο αντιστάθηκε, αλλά τον τραυμάτισε κιόλας στο πρόσωπο με τα κλειδιά του σπιτιού, τραύματα που οδήγησαν τελικά στη σύλληψή του.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία / Βαγγέλης Κακάρας

Previous ArticleNext Article