top, Εκδηλώσεις, Μαγνησία, Μαγνησία, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κρητικές νότες από τους αδερφούς Στρατάκη την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στο Lab Art στο Βόλο!

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, εδώ και χρόνια, συνεχίζουν να “γεμίζουν με μουσική” τον κάθε χώρο στην Κρήτη και όχι μόνο, καταθέτοντας με σεβασμό τις δικές τους μουσικές επιλογές, συνθέσεις και απόψεις.
Έχοντας αυτό το μοναδικό ένστικτο που πηγάζει από μέσα τους χωρίς ενδοιασμούς, γνωρίζουν ότι η παραδοσιακή μουσική της Κρήτης είναι ένα δημιουργικό ταξίδι ήχων, λέξεων και συναισθημάτων.Ο τρόπος που παίζουν δε σε αφήνει να ξεχαστείς, καθώς παίζουν όπως αισθάνονται, και καμία παράσταση δεν είναι ποτέ ίδια με την άλλη. Σε κάθε εμφάνιση τους δημιουργούν και ένα νέο θέαμα.
Συνθέτουν μουσική πέρα από τα όρια της παράδοσης της Κρήτης και οδηγούν σε δρόμους αλλιώτικους, εκεί όπου φυσά ανεμπόδιστα ο καθαρός ορεινός αέρας, ορμώμενοι από τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, τη φαντασία αλλά και το πάθος. Εξάλλου, αυτή η δική τους οπτική πάνω στις μουσικές ρίζες της Κρήτης τους έχει καταξιώσει τόσο στο νησί τους όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.Τα δύο αδέλφια ζωσμένα με την αγάπη για τη μουσική του τόπου τους θα μεταφέρουν όλη αυτή τη δύναμη, την ένταση, τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα μαγείας της κρητικής μουσικής στο Lab Art, στις 22 Δεκεμβρίου.
Στην επί σκηνής μυσταγωγία, τους συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Αλέκος Χατζάκης στο κοντραμπάσο

Μανόλης Στρατάκης στα κρουστά

Δημήτρης Ζωγραφάκης στην κιθάρα

Γιώργος Σαλούστρος στα πνευστά

Επιμέλεια ήχου: Μάνος Τσιριγωτάκης

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης ζωντανά στο Βόλο!Ημέρα: Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου
Ώρα προσέλευσης: 20:00, Έναρξη: 21:00
Τόπος: : Lab Art, Ζάχου & Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα, Βόλος.

Εταιρία παραγωγής: TMR Entertainment Group
Προπώληση: 12€ (περιορισμένα)

Γενική Είσοδος: 14€
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).
Link προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/festival/music/giorgis-ke-nikos-stratakis-volos/

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2114185217

Κρατήσεις 6936768448 

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου 17:00 – 22:00
Ο χώρος λειτουργεί ως covidfree

Οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους στο χώρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο).

Previous ArticleNext Article