Εκδηλώσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα, ΠΑΙΔΙ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λάρισα

Μία όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λάρισα, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου,από τις 18:00 έως τις 21:00,στο περίπτερο του Οργανισμού που βρίσκεται στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές της ΚΑΕ Λάρισας, θα βρίσκονται στην εκδήλωση, όπου θα συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα γιορτάσουν μαζί με τους επισκέπτες, θα φωτογραφηθούν και θα μοιράσουν αυτόγραφα.

Επιπλέον, το Κέντρο Βιωματικής Εκπαίδευσης και Παιχνιδιού, Play Education και το Κέντρο Θεραπειών, Μήτσιου Center θα πραγματοποιούν δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν γράμματα και ευχές για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Άγιο Βασίλη.

Στη μεγάλη ενέργεια ενίσχυσης τους Οργανισμού που έχει ως στόχο να χαρίσουμε το Χαμόγελο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, θα συμμετάσχει και η καφετέρια Undo όπου θα βρίσκεται κουμπαράς για την υποστήριξη των παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τέλος, ο DJ Argyris Basianas θα χαρίσει στους επισκέπτες την πιο όμορφη διάθεση με χριστουγεννιάτικα εορταστικά τραγούδια!

larissanet.gr

Previous ArticleNext Article