Ειδήσεις, Ελλάδα

Euroferry Olympia: Βρέθηκε ακόμη μια σορός στο πλοίο – Στους 3 οι νεκροί

Ακόμη ένας από τους αγνοούμενους του Euroferry Olympia εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο πλοίο, το πρωί της Πέμπτης. 

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που ερεύνησαν το πλοίο, εντόπισαν την σορό άνδρα στο δεύτερο γκαράζ, ο οποίος ήταν καθισμένος μέσα σε νταλίκα, στη θέση του οδηγού.

Χτες, Τετάρτη βρέθηκε ακόμα ένας άνδρας νεκρός, σε εμβρυική στάση έξω από φορτηγό και φέρει εγκαύματα σε όλο το σώμα του.

Πρόκειται για τον τρίτο νεκρό που εντοπίζεται μέσα στο πλοίο.

Περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ εξακολουθούν να αγνοούνται 8 οδηγοί φορτηγών που επέβαιναν στο Euroferry Olympia.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του βρέθηκε την Κυριακή από άνδρες της ΕΜΑΚ νεκρός ένας από τους Έλληνες οδηγούς φορτηγών που αγνοούνται.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε εντοπιστεί εν ζωή ο 21χρονος Λευκορώσος που κατέθεσε στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας τα όσα δραματικά έζησε.

Μεταξύ άλλων, κατέθεσε πώς τέσσερις πυροσβεστήρες που βρήκε στην προσπάθειά του να σβήσει τις φλόγες ήταν άδειοι.

Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό των αγνοούμενων συνεχίζεται, αφού το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, όπου ρυμουλκύθηκε για μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή έχουν επιδεινωθεί και το καράβι δεν έχει αδειάσει από καύσιμα, κάτι που το καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο.

Οι έρευνες των μελών της ΕΜΑΚ διεξάγονται υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες και οι τοξικές αναθυμιάσεις επιμένουν στο πλοίο.

cnn.gr

Previous ArticleNext Article