top, ΒΙΒΛΙΟ

Το νέο βιβλίο του Adam Silvera “Στο τέλος πεθαίνουν και οι δύο” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα

Στις 5 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, καλούν από το Δελτίο Θανάτου τον Ματέο Τόρεζ και τον Ρούφους Εμετέριο για να τους αναγγείλουν ότι έφτασε η μοιραία μέρα.

Ο Ματέο και ο Ρούφους είναι εντελώς άγνωστοι, αλλά, για διαφορετικούς λόγους, και οι δύο θέλουν να κάνουν έναν νέο φίλο.

Έχουν μόνο είκοσι τέσσερις ώρες.

Μέσα από την εφαρμογή Ο Τελευταίος Φίλος, ο Ρούφους και ο Ματέο πρόκειται να συναντηθούν για την τελευταία μεγάλη περιπέτεια· να ζήσουν μια ολόκληρη ζωή μέσα σε μια μέρα…

Μια ιστορία που υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει ζωή χωρίς θάνατο, αγάπη χωρίς απώλεια και ότι είναι δυνατόν να αλλάξει αναπάντεχα όλος ο κόσμος μας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Ο Αdam Silvera γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπρονξ. Ήταν βι­­βλιοπώλης προτού ασχοληθεί με τον χώρο των εκδόσεων. Έκανε σεμινάρια δημιουργικής γραφής και υπήρξε επαγγελματίας αναγνώστης νεανικών μυθιστορημάτων. Είναι συγγραφέας των NY Times best sellers More Happy Than Not και History is All You Left Me, καθώς και των Infinity Reaper, Infinity Son and –with Becky Albertalli– What If It’s Us and Here’s to Us. Ζει στη Νέα Υόρκη.

Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ

Previous ArticleNext Article