top, Μαγνησία, Μαγνησία, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

BAZOOKA live την Πέμπτη 24 Μαρτίου στο Lab Art στο Βόλο

Η Made Of Stone Productions παρουσιάζει

BAZOOKA live: Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 || Lab Art , Βόλος

H δυναμική punk rock μπάντα από το Βόλο επιστρέφει στο Lab Art παραμονή της εθνικής εορτής! Tη βραδιά ανοίγουν οι επίσης βολιώτες psych garage rockers Tenderfeet.
Ώρα προσέλευσης 21:00, ώρα έναρξης 22:00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :– Προπώληση : 8€,  Ταμείο : 10€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :– viva.gr (πανελλαδικά)– Καταστήματα Wind (πανελλαδικά)

Το εναλλακτικό αλλά και ψυχεδελικό post-punk θωρηκτό των Bazooka, σχηματίστηκε το 2008, και από τότε έχει καταφέρει να περιοδεύσει 11 φορές στην Ευρώπη και μία στις ΗΠΑ το 2013.
Το πρώτο τους single με τίτλο “Shame Take My Brain / Ravening Trip” (Inch Allah Records) κυκλοφόρησε το 2011, ενώ το 2013 σηματοδότησε τη συνεργασία τους με την αμερικανική Slovenly Recordings, για την κυκλοφορία του ομόνυμου ντεμπούτου album τους, ενώ ακολούθησε το single “Δεμένος στο Κρεβάτι Σου” (Sound Effect Records, 2016), όπως και ο διάδοχος του ντεμπούτου τους, το σπουδαίο “Άχρηστη Γενιά” (Slovenly, 2016).
Το 2017 ένωσαν δυνάμεις με μία από τις σημαντικότερες ελληνικές δισκογραφικές εταιρείες, την φημισμένη Inner Ear Records, μέσω της οποίας και κυκλοφόρησαν το EP “Ζούγκλα”.Όσο τα χρόνια περνούν και σε κάθε νέα δισκογραφική τους δουλειά, οι Bazooka διευρύνουν όλο και περισσότερο τους μουσικούς ορίζοντές τους, χωρίς να χάνουν τη δυναμική και τον ηλεκτρισμό του ήχου τους, ενώ σταδιακά επιστρέφουν στις ρίζες τους, δίνοντας έμφαση στον ελληνικό στίχο.

Το πιο πρόσφατο album τους “Zero Hits” κυκλοφόρησε στις 18 Ιανουαρίου 2019, πάλι μέσω της Inner Ear Records, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές από το κοινό και τον μουσικό Τύπο, ενώ η μπάντα περιόδευσε εκτενώς για την προώθησή του. Αυτήν την περίοδο οι Bazooka ηχογραφούν τον καινούργιο τους δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει το 2022.Μέσα σε όλο αυτό το γλυκό χαμό θα περιοδεύσουν στην Ελλάδα για 4 συναυλίες σε Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Σέρρες στις 24 – 25 – 26 και 27 Μαρτίου.Πρώτη στάση , δικαιωματικά στην πόλη από όπου κατάγονται, την Πέμπτη το βράδυ..

Previous ArticleNext Article