• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Μαλλιά, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

5 Style στα ανδρικά κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσεις το 2018!

Μπορεί η μόδα στα ρούχα και τα παπούτσια να εξελίσσεται και να αλλάζεις τη γκαρνταρόμπα σου συχνά, αλλά όσο αφορά τα ανδρικά κουρέματα αυτό δεν συμβαίνει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν ένα κούρεμα και μένουν με αυτό σε όλη τους τη ζωή. Οι τάσεις στα μαλλιά σίγουρα αλλάζουν και για τους άντρες (όχι τόσο συχνά όσο στις γυναίκες) και καλό θα ήταν να ξέρεις τι κυκλοφορεί τώρα σε περίπτωση που αποφάσισες να κάνεις μια αλλαγή.

Η μόδα στα ανδρικά κουρέματα

 

Πολύ κοντά μαλλιά

Ένα κούρεμα το οποίο μερικοί άντρες λατρεύουν και μερικοί άλλοι το απεχθάνονται! Τα πολύ κοντά μαλλιά επιστρέφουν και είναι ένα look που μπορείς να το αφήσεις πολύ απλό ή να το «απογειώσεις» βάφοντας τα μαλλιά σου με ένα έντονο χρώμα.

Το στυλ που είναι αρκετά στη μόδα αυτή την περίοδο είναι τα αρκετά κοντά μαλλιά (high fade κούρεμα) με λίγο περισσότερο μάκρος επάνω και φυσικό τελείωμα μπροστά.

Κούρεμα των ’90s

Θα σε πάω πίσω, στην δεκαετία του ’90. Είμαι σίγουρη ότι θυμάσαι πολλά αγόρια εκείνης της εποχής να έχουν ελαφρώς πιο μακριά φράντζα, η οποία «χώριζε» στη μέση καθώς πλαισίωνε το πρόσωπο τους. Αυτό το κούρεμα ήταν σήμα κατατεθέν πολλών συγκροτημάτων (θυμήσου τους Backstreet Boys για παράδειγμα!), και κάνει δυναμικό comeback αυτή την περίοδο.

Σίγουρα υπάρχουν αρκετές πιο μοντέρνες εκδοχές για να μη μοιάζεις σαν να βγήκες κι εσύ από το συγκρότημα. Μπορεί να μην είσαι λάτρης αυτής της μόδας, ωστόσο μπορεί να σε βοηθήσει να καλύψεις μερικά έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Το κούρεμα αυτό είναι ιδανικό για άντρες με τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα προσώπου.

Γαλλικό κούρεμα (French crop)

Το French crop είναι ένα διαχρονικό κούρεμα και το επιλέγουν αρκετοί άντρες. Το μυστικό; Διατήρησε τα πλαϊνά και τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού αρκετά κοντά, ενώ το επάνω μέρος των μαλλιών πρέπει να είναι πιο γεμάτο.

Είναι το ιδανικό κούρεμα για κάποιον που έχει ατίθασα μαλλιά και δεν «στρώνουν» εύκολα. Είναι ένα κούρεμα που σου δίνει την αίσθηση ότι μόλις σηκώθηκες από το κρεβάτι, απλά στην περιποιημένη εκδοχή του!

Κούρεμα με quiff

Ένα μοναδικό ανδρικό κούρεμα που έχει έρθει για να μείνει. Ένα κούρεμα που θυμίζει τον Elvis Presley. Για να κάνεις αυτό το κούρεμα χρειάζεται σίγουρα να έχεις αρκετά μαλλιά! Όσο πιο πυκνά είναι τόσο το καλύτερο.

Το κούρεμα αυτό είναι ιδανικό για κάθε σχήμα προσώπου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η τεχνική που θα χρησιμοποιήσεις για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις έναν ειδικό να σου πει τι ακριβώς να κάνεις.

Η μεσαίου μήκους φράντζα

Θυμάσαι τον Spock από την σειρά Star Trek; Αν ναι, τότε μάλλον έχεις καταλάβει σε ποιο κούρεμα αναφέρομαι. Το κούρεμα αυτό είναι ιδανικό για τους άντρες με ίσια μαλλιά, αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις ακόμη κι αν έχεις σπαστά μαλλιά καθώς είναι αρκετά κοντό και δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Είναι, επίσης, κατάλληλο για όλα τα σχήματα προσώπου, και ειδικά για όσους έχουν τετράγωνο πηγούνι.

 

Previous ArticleNext Article