ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

ΣΕΜΜΕ: Ο πρώτος οργανωμένος Σύλλογος Επαγγελματιών Μικροχρωμάτωσης & Microblading στην Ελλάδα

Ο ΣΕΜΜΕ είναι ο πρώτος οργανωμένος Σύλλογος Επαγγελματιών Μικροχρωμάτωσης και Microblading στην Ελλάδα, ο οποίος αποσκοπεί στην ουσιαστική βελτίωση της τέχνης του (ημι)μόνιμου μακιγιάζ στη χώρα και την διευκόλυνση της άσκησης του επαγγέλματος.

Πιο συγκεκριμένα, οΣΕΜΜΕ προσεγγίζει μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που αφορούν στον συγκεκριμένο κλάδο, προσφέροντας σφαιρική κάλυψη σε τομείς όπως η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, η άρτια εκπαίδευση των επαγγελματιών, η εξειδίκευση και η συνεχής συμβουλευτική των μελών του.

Συνοπτικά ορισμένοι άμεσοι σκοποί του ΣΕΜΜΕ είναι:

  • Η κατοχύρωση και βελτίωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των επαγγελματιών του κλάδου
  • Η καθιέρωση επαγγελματικής δεοντολογίας και ορθών πρακτικών
  • Η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και η στήριξη καθόλη τη διαδικασία πιστοποίησης των επαγγελματιών του (ημι)μόνιμου μακιγιάζ που το επιθυμούν
  • Η δημιουργία γραφείου συμβουλευτικής για ζητήματα νομικής, ιατρικής, ή αισθητικής φύσεως σχετικά με το (ημι)μόνιμο μακιγιάζ
  • Η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις ωφέλειες του (ημι)μόνιμου  μακιγιάζ

 

Οι επαγγελματίες – μέλη του ΣΕΜΜΕ αυτομάτως κερδίζουν δωρεάν παρακολούθηση διαφόρων ημερίδων και σημαντική έκπτωση σε Συνέδρια – Σεμινάρια &Masterclasses. Ακόμη, έχουν συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου του (ημι)μόνιμου μακιγιάζ τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο καθώς και πλήρη καθοδήγηση καθόλη τη διάρκεια της συμμετοχής τους στον Σύλλογο.

Το σημαντικότερο όμως είναι η δυνατότητα να είσαι μέλος και μέρος μιας οργανωμένης και φιλικής ομάδας με κοινούς στόχους και όραμα!

Για να γίνετε μέλος επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://semme.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 211 111 2677 ή να στείλετε το μήνυμά σας στο info@semme.gr.

 

Previous ArticleNext Article