Μαγνησία

Ideal Cafe: Ο Αγαπημένος μας καφές σε κάθε γωνιά της πόλης

Τα μικρά μαγαζάκια του ideal cafe θα έλεγε κανείς πως ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, αφού βρίσκονται πλέον σε 4 γειτονιές του Βόλου και έχουν μπει στις καρδιές όλων των κατοίκων. Ο αγαπημένος καφές Jacobs που τον απολαμβάνουμε με ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ αποτελεί καθημερινή συνήθεια  για πρωί, μεσημέρι, απόγευμα. Μπορείτε να τον συνοδεύσετε με μια πίτσα, τυρόπιτα, σπανακόπιτα, διάφορα αλμυρά σνακ, μπάρες, κρουασάν και πολλά γλυκίσματα.  Ξεκίνησαν από το κέντρο την πόλης, στην οδό Ιωλκού 16 και σήμερα έχοντας συμπληρώσει οχτώ χρόνια λειτουργίας, κοσμούν πλέον άλλες τρεις γειτονιές της πόλης, στην Κύπρου, στη Νέα Ιωνία και το καινούργιο στην Πολυμέρη. Με πείσμα, μαεστρία μα πάνω απ’ όλα μεράκι και αγάπη τολμούν και πετυχαίνουν παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Η ιδιοκτήτρια του ideal cafe, κα. Τόλιου Μίνα μας αποκαλύπτει τη συνταγή της επιτυχίας.

Πως αισθάνεστε για την εξάπλωση των  ideal cafe;

Νιώθω ευγνωμοσύνη και αγάπη καθώς τα οχτώ αυτά χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για όλο τον κόσμο. Εμείς όμως με πολλή υπομονή και αγάπη γι αυτό που κάνουμε, καλή διάθεση, ζεστοί, φιλικοί και ευγενικοί συνεργάτες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας.

Υπάρχει στα άμεσα σχέδια σας το άνοιγμα ενός νέου ideal cafe;

Φυσικά, καθώς έχω μάθει από παιδί να μην επαναπαύομαι και να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Αυτή τη φορά σκέφτομαι να κάνω ένα άνοιγμα εκτός Βόλου, Σποράδες συγκεκριμένα αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι κάτι που μπορώ να ανακοινώσω με ακρίβεια για μέρος, τοποθεσία, ημερομηνία.

 

 

 

 

Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας σας;

Πιστεύω πολύ στο ρητό «Κράτα ψηλά την ποιότητα με σταθερές τιμές» ώστε να είμαστε πάντα πρώτοι στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Επίσης όλα μας τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από φρέσκες πρώτες ύλες και λαχταριστά υλικά.  Στόχος μου πάντα ήταν να δημιουργήσω έναν χώρο ζεστό και φιλικό που θα έκανα την διαφορά στις καρδιές των πελατών μας. Είχα στο μυαλό μου ότι αυτό που προσφέρω πρέπει πρώτα να είναι αρεστό σ΄ εμένα. Πάντα πρέπει να βάζεις στόχους, να μη το βάζεις κάτω και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο και πάντα με σκληρή δουλειά, πείσμα και υπομονή.

 «Η καλή ποιότητα είναι και ακριβή», πως καταφέρατε και καταρρίψατε  αυτό τον μύθο;

Για εμένα το πιο σημαντικό σε αυτή την εποχή είναι να  μπορεί ο κόσμος να απολαμβάνει την ποιότητα και την γεύση σε μια χαμηλή τιμή. Γι αυτό και όσο μπορώ αυτή θα είναι η προτεραιότητα μου.

 Το ideal cafe έρχεται στον χώρο μας; Απαιτείται ελάχιστη παραγγελία;

Βεβαίως και έρχεται χωρίς ελάχιστη παραγγελία, καθημερινά από  τις επτά το πρωί μέχρι τις οχτώ το βράδυ, εκτός Κυριακής. Αρκεί ένα τηλεφώνημα σε όποιο κατάστημα σας εξυπηρετεί και έφτασε.

  1. Ιωλκού 16, 6975068824
  2. Κύπρου 54, 6972865302
  3. Ελ. Βενιζέλου 153  – Νέα Ιωνία,  6974957400
  4. Πολυμέρη 80, 6972865301

 

Previous ArticleNext Article