ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Νέα ανανεωμένη θεραπευτική σειρά Lifebox από την ΚΥΑΝΑ

Η νέα θεραπευτική σειρά LifeBox μόλις ανανεώθηκε και κυκλοφόρησε στην αγορά.
Ανανεωμένη συσκευασία – ανανεωμένο περιεχόμενο

Μπορείτε να βρείτε όλα τα νέα προϊόντα στο www.kyana.gr και σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια.

  1. Νέο Color Protect

    Ανάλαφρη κρέμα 2 φάσεων σε μορφή spray που δεν ξεβγάζεται.
    Αναδομεί τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά και δρα στο βάθος της τρίχας, αναπληρώνοντας τα χαμένα συστατικά της. Χαρίζει υγεία και λάμψη στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Επιπλέον, κλειδώνει τα λαμπερά χρωστικά μόρια της τρίχας, διατηρώντας το χρώμα αναλλοίωτο για πολύ περισσότερο χρόνο.
    Το νέο Color Protect είναι απαλλαγμένο από θειούχα άλατα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μετά από εφαρμογές κερατίνης.

    2. Νέο Σαμπουάν Silver

Απαλό σαμπουάν με όξινο PH, ειδικά μελετημένο να δρα αποτελεσματικά κατά του κιτρινίσματος των άσπρων μαλλιών. Επιπλέον, ενισχύει τα ξανθά μαλλιά, χαρίζοντας τους λεία υφή και λάμψη.

3. Νέο Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης

Με επιλεγμένα ενεργά συστατικά, λειτουργεί ευεργετικά στη ρίζα, αναζωογονώντας τα ευαίσθητα, αδύναμα και κατεστραμμένα μαλλιά. Ενισχύει την άμυνά τους, καταστέλλει τυχόν κνησμούς και τα μαλλιά αποκτούν ξανά την παλιά τους ζωντάνια και λάμψη. Περιορίζει δραστικά την τριχόπτωση και εξασφαλίζει άμεσα αποτελέσματα.

  1. Νέο Σαμπουάν κατά της Ξηροδερμίας

    Το νέο σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας αλλά και της ξηρής πιτυρίδας, βοηθάει με τον καλύτερο τρόπο στην αντιμετώπιση τους, ενυδατώνοντας και καθαρίζοντας απαλά σε βάθος. Τα επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά του, λειτουργούν ευεργετικά στο δέρμα καταστέλλοντας τυχόν κνησμό. Τονώνει και ενισχύει την άμυνα των μαλλιών, κάνοντας τα υγιή και λαμπερά.

    5. Νέο Σαμπουάν κατά της Λιπαρότητας

Το σαμπουάν κατά της λιπαρότητας, προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση κατά της λιπαρότητας, απολέπισης, κνησμού και λιπαρής πιτυρίδας. Καθαρίζει απαλά σε βάθος και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Τα επιλεγμένα δραστικά συστατικά του ενισχύουν την άμυνα του δέρματος, καταστέλλοντας τυχόν κνησμούς και τα μαλλιά αποκτούν ξανά ζωντάνια και λάμψη.

Previous ArticleNext Article