Η Κατερίνα Δαλάκα πέρασε δια περιπάτου στην τελική τριάδα του Survivor 2, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που την έχουν καταστήσει από πολύ νωρίς ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης και στο σημερινό ημιτελικό, αλλά και στον αυριανό μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , η δημοφιλία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στίβου παραμένει σε πολύ υψηλά στάνταρ, τέτοια που θα πρέπει να κατορθώσει να κάνει την απόλυτη ανατροπή ο Ηλίας για να μπορέσει -έστω- να την απειλήσει.

Στην αποψινή μάχη για τις δύο θέσεις στον τελικό, η Μελίνα εμφανίζεται και είναι το αουτσάιντερ, αφού το κοινό της Κύπρου από μόνο του δεν είναι αρκετό για να της χαρίσει μια θέση στον τελικό. Φυσικά, δεν σημαίνει αυτό πως η μάχη είναι χαμένη, αφού όλα δείχνουν ότι στην αποψινή ψηφοφορία μεταξύ Κατερίνας, Μελίνας και Ηλία, οι δύο τελευταίοι θα δώσουν ψήφο ψήφο τη μάχη για μια θέση στον τελικό της Παρασκευής.

Κι εκεί, αν το δίδυμο είναι Κατερίνα – Μελίνα, τότε θεωρείται απίθανο να μην είναι η Δαλάκα η μεγάλη νικήτρια.

Αν όμως το δίδυμο του τελικού είναι Κατερίνα – Ηλίας, τότε τα πάντα θα κριθούν από τις ψήφους και τη συμμετοχή στην ψηφοφορία του γυναικείου κοινού, όπερ σημαίνει ότι ο Ηλίας θα έχει αυτομάτως ένα σημαντικό πλεονέκτημα για να κάνει την απόλυτη έκπληξη και από την τρίτη θέση που έλαβε στην ομαδική ψηφοφορία να πάρει το τρόπαιο των 100.000 ευρώ.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα και στο τρέιλερ του ΣΚΑΪ, το οποίο πάντα παίζει το δικό του ρόλο, πρώτο παίζει το όνομα του Ηλία, δεύτερο της Μελίνας και… τελευταίο της Κατερίνας!!!