ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ, Μαγνησία

Άγιος Γεώργιος- Νευρολογική Κλινική

Η νευρολογική κλινική «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» βρίσκεται στην περιοχή των Αλυκών.  Από το 2002 στεγάζεται σε ιδιόκτητο υπερσύγχρονο κτίριο, πλήρως εξοπλισμένο με άρτια ξενοδοχειακή υποδομή. Η κλινική με το πέρασμα του χρόνου εξελίχθηκε σ’ ένα αμιγώς νευρολογικό κέντρο με δυνατότητα νοσηλείας όλων των νευρολογικών περιστατικών.

Διαθέτει επίσης Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας εξειδικευμένη στην υποστήριξη των ασθενών του τελικού σταδίου άνοιας. Η εφαρμοσμένη και δοκιμασμένη ιατρική, τόσο στον τομέα της διάγνωσης όσο και της θεραπείας υποστηρίζεται από το ειδικευμένο νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

Η κλινική είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και απευθύνεται σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα με σκοπό να εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου ποιότητα στην περίθαλψη τους.

Νευρολογικά τμήματα: 
Στην κλινική ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ υπάρχει η δυνατότητα πλήρους νοσηλείας, διερεύνησης και θεραπείας ασθενών με οξέα ή χρόνια νευρολογικά νοσήματα. Συνηθέστερα νοσήματα που εμπίπτουν στη σφαίρα της νευρολογίας είναι τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, οι επιληψίες, οι άνοιες, η νόσος Parkinson, η σκλήρυνση κατά πλάκας, οι εγκεφαλοπάθειες, οι πολυνευροπάθειες, οι μυοπάθειες, ο αλκοολισμός, το οργανικό ψυχοσύνδρομο, η μυασθένεια οι διάφορες μορφές κεφαλαλγίας κ.α. Αν και ριζική θεραπεία σε πολλά από τα προαναφερθέντα νοσήματα δεν υφίσταται, εντούτοις υπάρχει αλματώδης εξέλιξη στις δυνατότητες συμπτωματικής θεραπείας.

Μονάδα αυξημένης φροντίδας: 
Η μονάδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή φροντίδας υψηλών προδιαγραφών σε άτομα που πραγματικά την έχουν ανάγκη. Στο τμήμα αυτό της κλινικής νοσηλεύονται κυρίως άτομα με άνοια τελικού σταδίου καθώς και ασθενής μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι νοσηλευτές αυτής της μονάδας με ιδιαίτερη ευαισθησία και τρυφερότητα βρίσκονται δίπλα στον άρρωστο κάθε στιγμή. Έχουν εξειδικευτεί στην περιποίηση των ατόμων αυτών και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στους κατάλληλους τρόπους σίτισης, χορήγησης υγρών και φαρμάκων, και διατήρησης της προσωπικής τους υγιεινής. Μέσω αυτών των ενεργειών διασφαλίζεται η αξιοπρέπεια και η ποιότητα ζωής ατόμων που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Εισαγωγή Ασθενών 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας πριν την εισαγωγή στην κλινική επικοινωνήστε με το γραφείο Κίνησης ασθενών. Τηλ. 2421078540. Θα δώσετε το ονοματεπώνυμο σας, το ασφαλιστικό σας ταμείο, και τη θέση που επιθυμείτε να νοσηλευτείτε. Το γραφείο κίνησης ασθενών θα σας ειδοποιήσει το συντομότερο δυνατό για το πότε μπορεί να γίνει η εισαγωγή στην κλινική, εξασφαλίζοντας την συγκατοίκηση του ασθενούς με άτομα τις ίδιας ηλικίας και διάγνωσης. Τι θα έχετε μαζί κατά την εισαγωγή σας:

  • Την αστυνομική σας ταυτότητα
  • Στοιχεία του ασφαλιστικού σας φορέα
  • Προσωπικά είδη που σας είναι απαραίτητα
  • Παρακαλείτε να μην φέρεται τιμαλφή ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα (Σε περίπτωση απώλειας τους η κλινική δεν φέρει καμία ευθύνη)
  • Χρήσιμο θα ήταν να προσκομίσετε κατά την εισαγωγή προηγούμενες ιατρικές εξετάσεις και την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει ο ασθενής.

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Ν. ΠΑΓΑΣΕΣ – ΒΟΛΟΣ 38500

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ…..2421078540 

E-mail: info@agiosgeorgios-volos.gr

Previous ArticleNext Article