ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS, Διατροφή, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

Τα ζωικά προϊόντα του τόπου μας και οι Έλληνες παραγωγοί, οι πρωταγωνιστές της τριπλής διοργάνωσης MEAT & GRILL DAYS – DAIRY EXPO – FROZEN FOOD

Αφιερωμένες στα βασικότερα ζωικά προϊόντα που παράγει ο τόπος μας, στο κρέας και στο γάλα, είναι η 6η έκθεση  MEAT & GRILL DAYS και η 5η έκθεση DAIRY EXPO αντίστοιχα, που θα πραγματοποιηθούν μαζί από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής. Παράλληλα με τις δύο αυτές εκθέσεις θα λάβει χώρα και η FROZEN FOOD, έκθεση η οποία εστιάζει στα food logistics, στη βιομηχανική ψύξη, στα κατεψυγμένα τρόφιμα, στη διαχείριση και διανομή τους.

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind creatives έχει προετοιμάσει και θα πραγματοποιήσει τις 3 αυτές εξειδικευμένες εκθέσεις κάτω από την ίδια στέγη αλλά σε διαφορετικές αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου θέλοντας να παρουσιάσει συνολικά όλα όσα αφορούν στο κρέας, στη μαζική εστίαση, στα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και στα food logistics, όλα δηλαδή τα στάδια παραγωγής, επεξεργασίας, μεταποίησης, συσκευασίας, πώλησης και διανομής τους.

Στο εκθεσιακό τριήμερο και στο πλαίσιο της 6ης MEAT & GRILL DAYS θα παρουσιαστούν μαζί όλη η αλυσίδα της αγοράς κρέατος από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη του food service. Η συνένωση και συνάντηση αυτών των δύο δυναμικών κλάδων έγινε μετά από απαίτηση της αγοράς κρέατος με στόχο να καλυφθεί όλο το φάσμα της παραγωγής και διακίνησής του που φτάνει και μέχρι το σημαντικότατο κλάδο της μαζικής εστίασης. Από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo θα αποτελέσει το μοναδικό σημείο συνάντησης όλων όσων ασχολούνται με το κρέας και τις υπηρεσίες food service και έχουν σκοπό μέσω της ενημέρωσης που θα λάβουν και μέσω της συμμετοχής τους στα δρώμενα της διοργάνωσης να εξελιχθούν ως επαγγελματίες, να γίνουν ανταγωνιστικοί και να ξεχωρίσουν στον τομέα που δραστηριοποιούνται.

Το τριήμερο αυτό θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό όλες οι νέες τάσεις της αγοράς, όλοι οι νέοι παραγωγοί και τα προϊόντα τους, όλες οι προτάσεις εξοπλισμού για τις επιχειρήσεις σας.

Η 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018 είναι φέτος διευρυμένη σε θεματολογία και προϊόντα, με νέο σχεδιασμό, νέες ενότητες και πολλές διεθνείς συμμετοχές και θα αποτελέσει το γεγονός του φετινού φθινοπώρου, το γεγονός που περιμένουν όλοι οι επαγγελματίες του κρέατος και της μαζικής εστίασης.

Ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο των εκθέσεων MEAT & GRILL DAYS και DAIRY EXPO, όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθούν πλήθος διαγωνισμών, επιδείξεων, σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων για τα επίκαιρα θέματα που αφορούν στον τομέα του κρέατος, της μαζικής εστίασης, της γαλακτοκομίας – τυροκομίας.

Επιγραμματικά οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι οι εξής:

  • Επίδειξη διαχείρισης κρέατος από τους Έλληνες Κρεοτέχνες
  • 1η Πανελλήνια συνάντηση Ελλήνων Κρεοτεχνών
  • 5ος διαγωνισμός Κρεοπωλών Ελλάδος
  • Ημερίδες ΠΕΤΕΤ για τα αλλαντικά – κρεατοσκευάσματα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα
  • 6η Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος & Κρεατοσκευασμάτων
  • Ημερίδα της ΕΔΟΚ με θέμα: «Το κρέας, η διατροφική του αξία και η θέση του στη σύγχρονη κοινωνία»
  • Ημερίδα Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ με θέμα «Οι τάσεις του κρέατος στην Ευρώπη»
  • 1η έρευνα αποτύπωσης για την αλυσίδα εφοδιασμού στον κλάδο του κρέατος
  • Η Hellenic Premium Meat παρουσιάζει ιδιαίτερα είδη κρέατος από επιλεγμένες φάρμες
  • 5η Ημερίδα Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας
  • Παρουσίαση Παραδοσιακού Τυροκομείου
  • 2ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών κ.α.

Η τριπλή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και υποστηρίζεται συνολικά από τους φορείς των κλάδων κρέατος και γάλακτος.

Η φετινή λαμπρή, τριπλή διοργάνωση θα καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία!

Σας περιμένουμε!

Μέρες & ‘Ωρες λειτουργίας

Σάββατο 10 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

Κυριακή 11 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

Τόπος διεξαγωγής

Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, Σπάτα Αττικής

Διοργάνωση: o.mind creatives 

τηλ. 210 9010040, fax. 210 9010041

e mail: info@omind.gr , site: www.meatdays.gr, www.dairyexpo.gr, www.frozenfoodexpo.gr

 

 

Previous ArticleNext Article