Λάρισα

Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας στη Λάρισα 7 έως 11 Νοεμβρίου

­12η Έκθεση τοπικών προϊόντων

“ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη συνάντηση & Τοπικές γεύσεις Ελλάδας”

7 έως 11 Νοεμβρίου 2018

Λάρισα, Πλατεία Ταχυδρομείου

 

5 ημέρες γεμάτες γεύσεις, μουσική, χορό και πολιτισμό με ελεύθερη είσοδο!

 
Από τις 7 έως και τις 11 Νοεμβρίου, η καρδιά των παραδοσιακών, αγνών, τοπικών προϊόντων θα χτυπά δυνατά στη Λάρισα, στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Η 12η Έκθεση, θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 9:00 το βράδυ.

Τo ωράριο λειτουργίας θα είναι από Τετάρτη έως και την Κυριακή, από τις 10:00 το πρωί έως και τις 9.00 το βράδυ.

Η είσοδος στην Έκθεση είναι ελεύθερη, ενώ στο πλαίσιο της θα πραγματοποιηθούν πλούσιες μουσικοχορευτικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Δεκάδες εκθέτες από κάθε γωνιά της κρητικής γης αλλά και εκθέτες από πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας, παρουσιάζουν στους χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Εξαιρετικά τοπικά προϊόντα όπως λάδι, προϊόντα ελιάς, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, αρτοσκευάσματα, μέλι, ρακί, κρασί, καπνιστά κρεατικά,  κρητικό απάκι, λουκάνικα, ζυμαρικά, βότανα, αλόη, χαρουπόμελο, μαρμελάδες, ξεροτήγανα, παραδοσιακά βουτήματα, σφακιανόπιτες, καλιτσούνια, χαλβά, τρίγωνα πανοράματος, γαλακτολιχουδιές, τουλούμπες, σοκολατάκια με ελιά, σοκολατάκια με μέλι, σοκολάτα και μερέντα από χαρούπι, μπάρες δημητριακών – vegan, ξηρούς καρπούς, αλμυρά σφολιατοειδή, τοματοειδή, τραχανά, πίτες, σάλτσες, σάλτσα πιπεριάς, πιπεριές Φλωρίνης , προϊόντα μανιταριού, βιολογικά προϊόντα, καλλυντικά, ανατομικά μαξιλάρια αλόης, αιθέρια έλαια, αρώματα, σαπούνια, κρέμες, κοσμήματα, χειροποίητες κατασκευές και πολλά ακόμη.

 

Προϊόντα μοναδικής ποιότητας, που οι επισκέπτες της Έκθεσης έχουν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν από κοντά, να τα γευτούν και να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς.

 

Η Έκθεση – Θεσμός μετά την μεγάλη επιτυχία που έχουν σημειώσει οι διοργανώσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τώρα πραγματοποιείται και στην καρδιά της Θεσσαλίας και είναι σίγουρο ότι θα εκπλήξει ευχάριστα όλους τους επισκέπτες της.

Η Έκθεση πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, με την συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Διοργανωτής έκθεσης: Νεκτάριος Σερμάκης.
Κινητό τηλέφωνο: 6932430433

Τμήμα οργάνωσης και πληροφορίες: Νίκος Βαρδάκης.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.pagritiaekthesi.gr.

 

Previous ArticleNext Article