ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Τριχόπτωση: Τα 5 λάθη που κάνετε

Αν και υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί η τριχόπτωση, πολύ συχνά, αντί να βοηθήσετε κάνετε άθελά σας τα πράγματα χειρότερα. Δείτε τα 5 λάθη που κάνετε και συμβάλλετε στην τριχόπτωση.

1 Έχετε στρες

«Θα μείνω καραφλός/η», «θα χάσω το σεξαπίλ μου», «θα με κοροϊδεύουν οι συνάδελφοι και οι φίλοι»… ελάτε, παραδεχτείτε το. Είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνετε επάνω στην απόγνωση και τον πανικό σας, όταν δείτε τις πρώτες τρίχες στη μαξιλαροθήκη και τον γιακά σας. Και κάπως έτσι, η αυτοπεποίθηση πέφτει, το άγχος ανεβαίνει και η τριχόπτωση επιμένει – αφού ως γνωστόν το στρες είναι ένας από τους παράγοντες που ευνοούν την εποχική τριχόπτωση- με αποτέλεσμα να χρειαστείτε ακόμα περισσότερο χρόνο, για να απαλλαγείτε απ’ το πρόβλημα. Δεν είναι κρίμα λοιπόν να χάσετε την ψυχραιμία σας;

2 Χρησιμοποιείτε πολύ το πιστολάκι

Δύσκολο να τα βάλει κανείς με τη δύναμη της συνήθειας. Όμως κάθε φορά που βγαίνετε απ’ το ντους και πιάνετε το σεσουάρ, αδυνατίζετε την πρωτεΐνη της τρίχας σας και δεν βοηθάτε τα μαλλιά σας να παραμείνουν στη θέση τους. Αν εμφανίζετε τριχόπτωση, προσπαθήστε, τουλάχιστον τις μέρες που ο καιρός είναι καλύτερος ή που δεν χρειάζεται να βγείτε αμέσως απ’ το σπίτι, να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά.

3 Βάζετε πολλά styling προϊόντα

 

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ 

 

Previous ArticleNext Article