ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μόδα

Μαύρo,κόκκινo,λευκό: Ντύσου christmas με αυτά τα κλασικά χρώματα

Μπορεί οι μέρες των Χριστουγέννων να μην έχουν φτάσει επίσημα, αλλά τα λαμπιόνια στους δρόμους, οι ταινίες στην τηλεόραση και τα γλυκά που έχουν κατακλύσει τις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων, μας έχουν βάλει για τα καλά μέσα στο κλίμα των ημερών. Ήδη έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε που βγούμε, τι θα κάνουμε, που θα το γιορτάσουμε και μαζί με όλα αυτά έρχεται και η πιο βασική σκέψη που επικρατεί στο κεφάλι της κάθε γυναίκας: “τι θα φορέσουμε;”.

Εμείς στο Θεσσαλών Ομορφιά  έχουμε να σου προτείνουμε ρούχα και αξεσουάρ για εκείνες τις ημέρες και extra tips για να είσαι στιλάτη χωρίς να έχεις προσπαθήσει τόσο πολύ!  Θα σου παρουσιάσουμε ρούχα και αξεσουάρ σε κόκκινο, μαύρο και λευκό χρώμα, τα must χρώματα των εορτών δηλαδή. Μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου monochromatic looks ή να τα συνδυάσεις μεταξύ τους, μιας και αυτά τα τρία χρώματα ταιριάζουν τέλεια σε ένα σύνολο.

Κόκκινο

Το φλογερό κόκκινο δεν λείπει από τις τάσεις της σεζόν και σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει από τα x-mas looks. Ξεκινάμε με τα βασικά και με κάτι που σου έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Το total red look είναι ένα δυνατό trend που έχουμε δει σε πολλές διάσημες και street styles. Αν λοιπόν, δίσταζες τόσο καιρό να το φορέσεις, τότε αξίζει-πρέπει να το κάνεις στις γιορτές, μιας και είναι ξεκάθαρα το χρώμα που χαρακτηρίζει τα Χριστούγεννα.

Μαύρο

Διαχρονικό, φινετσάτο, σέξι, μυστηριώδες και σίγουρα η εύκολη λύση για κάθε περίσταση. Αν είσαι μίνιμαλ τύπος

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ 

 

Previous ArticleNext Article