ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Candle massage: Ζήστε μια υπέροχη εμπειρία στο MP Medispa

Επιτέλους έφτασε Παρασκευή… Και τέλος της εβδομάδας και τέλος του μήνα! Λίγο η πίεση στη δουλειά, λίγο όλος ο μήνας που δεν μας πήγε καλά και το μόνο που θες να κάνεις είναι να χαλαρώσεις λίγο…

Και εδώ έρχεται η μοναδική Μαρία Παπαδήμα, ιδιοκτήτρια του MP Medispa να σου δώσει τη σωτηρία που έψαχνες… Με δύο λέξεις: candle massage.  Ένα μοναδικό μασάζ σε όλο το σώμα με ζεστό κερί που λειώνει και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης. Ένας πρωτότυπος συνδυασμός αισθήσεων και αρωμάτων που σε ταξιδεύει και απομακρύνει κάθε ένταση μυική και πνευματική.

Χαμηλό φως, χαλαρωτική μουσική και ένα δωμάτιο τόσο γαλήνιο που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα. Τα χέρια της Μαρίας σου κάνουν μαλάξεις σε όλο το σώμα και η εναλλαγή απαλών πιέσων και μεγάλων κινήσεων σε βοηθούν να χαλαρώσεις απόλυτα!!

Η θεραπεία Candle Massage είναι βασισμένη σε φίνο κρεμώδες ζεστό κερί με αιθέραια έλαια που ρέει πάνω στο σώμα, θρέφοντας σε βάθος το δέρμα. Με τις κατάλληλες μαλάξεις χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα, διεγείρει την αιματική κυκλοφορία και βοηθάει το σώμα να αποβάλει όλες του τις εντάσεις.

Σε μια αρωματισμένη ατμόσφαιρα όπως αυτή που ήμουν σήμερα, μπορείς να απολαύσεις μια ανεπανάληπτη εμπειρία χαλαρωτικού μασάζ και να νιώσεις τις αισθήσεις σου να αναζωογονούνται.

Και ναι, όντως μετά από αυτή την εμπειρία ένα έχω να πω: Όλες χρειαζόμαστε ένα μασαζ, μα όλες όμως! Γιατί είναι ότι καλύτερο να μας περιποιούνται. Πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι σε έναν υπέροχο χώρο όπως το MP Medispa.

MP Medispa

Υπεύθυνη: Μαρία Παπαδήμα

Διεύθυνση: Αλοννήσου 3, Βόλος

Τηλέφωνο: 2421020054

Facebook: https://www.facebook.com/mpmedispamariapapadima/

 

Previous ArticleNext Article