ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Θες βλεφαρίδες γεμάτες και έντονες; Δες πώς με μόνο 2 προϊόντα της Aden Cosmetics θα το πετύχεις!

Όλες ξέρουμε ότι η νούμερο 1 τάση στο μακιγιάζ είναι το exte βλεφαρίδων. Όποια εκπομπή και να δεις οι παρουσιάστριες έχουν υπέροχες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες και λογικά όλες θέλουμε να έχουμε αυτή την εμφάνιση…

Έτσι λοιπόν, κανόνισα με μια φίλη που κάνει exte βλεφαρίδων να κάνω εμφύτευση στις 20 Δεκεμβρίου ώστε να έχω εντυπωσιακό βλέμμα στις γιορτές. Είναι κάτι που το ζήλευα πολύ, γιατί παρόλο που έχω μακριές βλεφαρίδες, έχουν καθοδική τάση με αποτέλεσμα να παιδεύομαι αρκετά για να τις «γυρίσω».  Αρχές Δεκεμβρίου επισκέφτηκα την έκθεση Beauty Macedonia στην Θεσσαλονίκη, όπου μεταξύ άλλων στάθηκα και χάζευα στο stand της Aden Cosmetics. Προμηθεύτηκα διάφορες παλέτες σκιών, μια πούδρα, κραγιόν και γκλίτερ για τα χείλια που σου έδειξα ΕΔΩ.

Ήμουν έτοιμη να φύγω όταν λαμβάνω δύο ακόμη δωράκια από την κα. Ούρσουλα, την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, ένα primer για τις βλεφαρίδες και μια μαύρη μάσκαρα. Τα δοκίμασα την επόμενη μέρα και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω την φίλη μου να ακυρώσω το ραντεβού. Σκέφτηκα ότι «Αφού έχω μακριές βλεφαρίδες, για ποιο λόγο να τις ταλαιπωρήσω βάζοντας exte; Αφού με αυτά τα δύο προϊόντα το αποτέλεσμα ήταν εξίσου εντυπωσιακό».

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

 

Previous ArticleNext Article