Αστυνομικά νέα, Ειδήσεις, Ελλάδα, Κοινωνία

Αυτός είναι ο 43χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη με νοητική υστέρηση στη Σαλαμίνα

Συνελήφθη ο 43χρονος, τα στοιχεία του οποίου είχε δώσει στη δημοσιότητα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, και κατηγορείτο για κατάχρηση σε ασέλγεια 17χρονης ανήλικης κατ’ εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράξεις που φαίνεται ότι τελέσθηκαν στη Σαλαμίνα το χρονικό διάστημα από 01-12-2018 έως 30-01-2019.

Πρόκειται για τον (επ.) ΜΟΣΧΟΒΗ (ον.) ΑΓΓΕΛΗ του Σταύρου και της Ιωάννας, γεννηθέντα στις 07-03-1976 στη Νίκαια Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος από τη Νίκαια του Πειραιά προσπάθησε να αρπάξει με τη βία τη 17χρονη -που φέρεται να είχε νοητική υστέρηση και να διατηρούσε σχέση μαζί της- από το σπίτι της σε περιοχή της Σαλαμίνας, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο 43χρονος που αρχικά διέφυγε συνελήφθη και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 11-8-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

salamina-3
Previous ArticleNext Article