Ειδήσεις, Ελλάδα, ΠΑΙΔΙ

Καταγγελία σοκ για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου μέσα σε σχολείο

Την σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου γιου τους, από δυο συνομήλικα παιδιά μέσα σε γυμνάσιο στου Ζωγράφου, καταγγέλλουν οι γονείς του και κατηγορούν τη διεύθυνση του σχολείου για εγκληματική αμέλεια και προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού στον ΑΝΤ1, όχι μόνο κακοποίησαν το 12χρονο αγόρι της δύο συνομήλικα παιδιά μέσα στο ίδιο τους το σχολείο στου Ζωγράφου, αλλά βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους και έδειχναν το βίντεο στους άλλους μαθητές.

Σύμφωνα με την μητέρα του, το παιδί φοβόταν, έκανε εμετούς και οι γονείς του έμαθαν ότι κάτι συνέβαινε από τις φήμες που είχε άκουσε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου.

Τότε το παιδί, τους αποκάλυψε όχι μόνο τι του είχε συμβεί άλλα ότι είχε μιλήσει γι’ αυτό στο Διευθυντή του Γυμνασίου και σε έναν ακόμη καθηγητή.

Αμέσως απομάκρυναν τα παιδιά τους από το σχολείο, κατήγγειλαν την κακοποίηση στη ΓΑΔΑ και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ το 12χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article