• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020μέχρι τις 22 Μαΐου

H22α Μαΐου 2019 είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία, την οποία όρισε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) για την υποβολή αιτήσεων εισδοχής σε 20 μεταπτυχιακά και 4 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, τα οποία διερευνούν τόσο τις κλασσικές σπουδές όσο και σύγχρονους κλάδους αιχμής, με άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Το ΑΠΚΥ είναι δημόσιο και το μοναδικό αποκλειστικά εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο στην Κύπρο. Αξιοποιώντας την πολυετήεμπειρία και τεχνογνωσία του στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό και την υπερσύγχρονη και λειτουργική Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης που ανέπτυξε, προσφέρει στον καθένα την πολύτιμη δυνατότητα να παρακάμψει περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας και να αποκτήσει έναν αναγνωρισμένο (από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. στην Ελλάδα) τίτλο σπουδών σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων. Η φοίτηση στο ΑΠΚΥ διακρίνεται από ευελιξία και είναι προσαρμοσμένη στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες των σπουδαστών, ενώ η φυσική τους παρουσία είναι υποχρεωτική μόνο στις εξετάσεις, που πραγματοποιούνται σε εξεταστικά κέντρα στην Κύπρο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη).

Για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, όλα τα προπτυχιακά & μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών προσφέρονται με έκπτωση 5% σε όλους όσοι θα αποπληρώσουν το συνολικό κόστος φοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος πριν την έναρξή του. Παράλληλα, σταθερά προσανατολισμένο στον κοινωνικό του ρόλο και με βάση κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, το ΑΠΚΥ προσφέρει δυνατότητες για λήψη υποτροφίας.

Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό προγράμματα κατάρτισης σε θέματα επιχειρηματικότητας & καινοτομίας και προγράμματα δια βίου μάθησης (αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες) που καλύπτουν σύγχρονα γνωστικά πεδία.

Οι αιτήσεις εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 υποβάλλονται μέχρι και τις 22 Μαΐου 2019στις 14.00 μ.μ. [νέα καταληκτική ημερομηνία] στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ouc.ac.cy. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 και στο admissions@ouc.ac.cy

Previous ArticleNext Article