Εκπαίδευση - Παιδεία

Τα μικρά παιδιά της Θεσσαλίας απασχολούνται δωρεάν στο online νηπιαγωγείο, Kidoplanet

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το πρώτο online νηπιαγωγείο Kidoplanet της κ. Τίνας Μιναρετζή, προσφέρει από σήμερα δωρεάν τις υπηρεσίες του νηπιαγωγείου σε όλες τiς οικογένειες της Θεσσαλίας, για την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

Mια σπουδαία πρωτοβουλία για να απασχοληθούν δημιουργικά εντός σπιτιού τα μικρά παιδιά

«Δίνουμε στους γονείς ένα χρήσιμο, σύγχρονο και δωρεάν εργαλείο για να απασχολήσουν με δημιουργικό τρόπο τα μικρά παιδιά, που παραμένουν σπίτι. Μένουμε σπίτι, προστατεύουμε τους εαυτούς μας και όσους αγαπάμε, συνδεόμαστε στο www.kidoplanet.gr, περνάμε το χρόνο μας δημιουργικά και ευχάριστα με τις υπηρεσίες του πρώτου online νηπιαγωγείου» δηλώνει ο Κώστας Αγοραστός.

Kidoplanet: Γνωρίστε το πρώτο online νηπιαγωγείο

Το www.kidoplanet.gr είναι μια πλατφόρμα εκπαίδευσης παιδιών προσχολικής ηλικίας 3-6 ετών και ένα εργαλείο πληροφορικής εκπαίδευσης νηπίων. Είναι πλήρως εικονογραφημένο και η πλοήγηση είναι σχεδιασμένη συμβολικά.

Περιέχει ασκήσεις μαθηματικών καλύπτοντας όλη την θεματολογία του νηπιαγωγείου, πλήρη εγκυκλοπαίδεια του περιβάλλοντος, παζλ, ζωγραφική και φύλλα εργασίας προς εκτύπωση.

Διαθέτει σύστημα εξατομικευμένης προόδου και προσαρμόζεται στις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών. Διαθέτει επίσης συνοδευτικές εφαρμογές πολυμέσων (βίντεο, εικόνες, ήχους).

Πώς μπορείτε να κάνετε χρήση της πλατφόρμας

Όποιος γονιός της Θεσσαλίας ενδιαφέρεται για ελεύθερη χρήση του Kidoplanet μπορεί να αποστείλει email στο kidoplanet2017@gmail.com και θα λάβει πρόσκληση ελεύθερης πρόσβασης άμεσα.

Οι γονείς εκτός Θεσσαλίας μπορούν να συνδεθούν και αφού καταβάλλουν τη συνδρομή, να αποκτήσει το παιδί τους πρόσβαση σε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά προσχολικής αγωγής.

Previous ArticleNext Article