Λάρισα

Λάρισα: «Επιδρομή» εμπρηστών στο κέντρο

Αναστάτωση προκάλεσαν οι άγνωστοι «Νέρωνες» που έκαναν… επιδρομή σε μια γειτονιά κοντά στο κέντρο της πόλης της Λάρισας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, προκαλώντας εμπρησμούς σε κάδους απορριμμάτων και σε ένα ποδήλατο, με κίνδυνο να επεκταθούν οι φλόγες σε άλλα οχήματα ή και σε διαμερίσματα!

Το μπαράζ των πυρκαγιών ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν ξαφνικά τυλίχθηκαν στις φλόγες οι κάδοι απορριμάτων τους οποίους οι δράστες είχαν σύρει στην μέση του οδοστρώματος, στην συμβολή των οδών Πλουτάρχου και Γαλάτη, αλλά και στην οδό Τσιμισκή. Λίγο αργότερα, ξέσπασαν νέες πυρκαγιές και σε άλλους κάδους σε κοντινά σημεία, απειλώντας τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα δίπλα τους!

Μάλιστα, οι εμπρηστές δεν δίστασαν να περιλούσουν με εύφλεκτο υγρό και ένα ποδήλατο το οποίο βρισκόταν στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, με τις φλόγες να απειλούν τα διαμερίσματα! Ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου αντιλήφθηκε πρώτος τις πυρκαγιές και ειδοποίησε την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας τις έσβησαν, ενώ η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article