Εκπαίδευση - Παιδεία, ΠΑΙΔΙ

ΕΕΤΑΑ: Τα αποτελέσματα για τα 15.000 voucher παιδικών σταθμών

Τα οριστικά αποτελέσματα ανακοίνωσε η ΕΕΤΑΑ για το έξτρα voucher των 180 ευρώ το μήνα και για επιπλέον 15.000 δικαιούχους που έλαβαν τις αξίες τοποθέτησης για φιλοξενεία σε παιδικούς σταθμούς με επιδότηση.

Οι ωφελούμενες/ωφελούμενοι του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης)  που λαμβάνουν αξία τοποθέτησης (voucher), πρέπει να μεταβούν στη δομή της επιλογής τους και να το ενεργοποιήσουν το αργότερο έως 19/10/2020.

Μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΕΤΑΑ μέσω mail: helpdesk2020@eetaa.gr, είτε στο τηλεφωνικό κέντρο 213.13.20.601

Η δράση της ΕΕΤΑΑ αφορά στην παροχή θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας σε βρέφη, νήπια, παιδιά και Άτομα με Αναπηρία σε δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Για πρώτη φορά το πρόγραμμα αφορά και μητέρες Δημοσίους Υπαλλήλους.

Επιλέξτε Νομό ή Δήμο

Για να δείτε τους αντίστοιχους οριστικούς πίνακες δικαιούχων/μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher) επιλέξτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί το νομό ή το δήμο σας. Οι δικαιούχοι αξίας τοποθέτησης (voucher) εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας ανά Δήμο. 

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας / αιτούντος και των παιδιών. Αντί αυτών, εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ. Οι αιτούσες/αιτούντες μπορούν να δουν τους κωδικούς αυτών και των παιδιών τους καθώς και τα οριστικά αποτελέσματα, στην ειδική εφαρμογή, που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Οι δικαιούχοι αξίας τοποθέτησης (voucher) εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας ανά Δήμο.

H δράση στοχεύει στην αύξηση και διατήρηση της απασχόλησης των ωφελούμενων γυναικών με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, σε θέσεις εργασίας με ισότιμους όρους, ώστε μέσα από την ουσιαστική διευκόλυνσή τους, να ανταποκριθούν στους απαιτητικούς κι αντικρουόμενους ρόλους τους, όπως αυτός της οικογενειακής μέριμνας και της παιδικής προστασίας, στην ουσιαστική στήριξη των ωφελούμενων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβασή τους στην εργασία, μέσω της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article