ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Καιρός

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης  Καιρού της ΕΜΥ,  που ισχύει από σήμερα Πέμπτη (27-05-2021) το απόγευμα και προβλέπει πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού στη βόρεια Ελλάδα, με βροχές και ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού  για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων  αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Το ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ της ΕΜΥ

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται στη βόρεια Ελλάδα από σήμερα Πέμπτη (27-05-2021) το απόγευμα, με βροχές και ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, έντονα φαινόμενα προβλέπονται:

1. Αρχικά στη δυτική   και   κεντρική   Μακεδονία   και   το   βράδυ στην   ανατολική Μακεδονία, με εξασθένηση τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (28-05-2021).

2. Εκ νέου, από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι  αργά το απόγευμα της Παρασκευής   (28-05-2021), στα ανατολικά τμήματα της  κεντρικής  Μακεδονίας, στην ανατολική Μακεδονία, καθώς και στη Θράκη. Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού, την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

Previous ArticleNext Article