Όνομα: Μιχάλης Κόπανος
1.Πόσα χρόνια δουλεύεις ως barista;
20 χρόνια
2.Ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει τον καλό καφέ;
Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος ξέρει και ασχολείται με τον καφέ κυρίως τον εσπρέσο αλλά και του φίλτρου.
3.Τι σε εκνευρίζει στη δουλειά σου;
Στην δουλεία δε με εκνευρίζει τίποτα γιατί απλά με ευχαριστεί η φύση της δουλειάς αλλά και το δουλεύω σε χώρους εστίασης και καφέ –ποτού.
4.Ποιό είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα στη δουλειά σου;
Δεν θα έλεγα ότι η δουλειά του barista έχει στοιχεία που την κάνουν συναρπαστική , πιο πολύ ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον έχει να κάνει με τη φιλοσοφία και την επεξεργασία του καφέ ώσπου να φτάσει στο φλιτζάνι-ποτήρι του πελάτη.
5.Ποια είναι η συμβουλή σου σε έναν πρωτοετή Φοιτητή;
Να απολαμβάνουν τη ζωή τους όπως ένα καλό καφέ!