ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS

4η ρομποτική φάρμα στην Ελλάδα για τη Lely!

Τη συμφωνία για την εγκατάσταση του 4ου διπλού αρμεκτικού ρομπότ Lely Austronaut Α4 στην Ελλάδα ανακοίνωσε η εταιρία Κτηνοτροφικοί Αυτοματισμοί Ελλάδας, θυγατρική εταιρία της Milkplan και αντιπρόσωπος της Lely στην Ελλάδα.

Αμέσως μετά τη συμφωνία για την εγκατάσταση του τρίτου Lely Astronaut Α4 στη φάρμα του κ. Μποτσιάρη Μαργαρίτη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης που ανακοινώθηκε τέλη Δεκεμβρίου, η εταιρία ανακοίνωσε τη συμφωνία για την εγκατάσταση του 4ου διπλού αρμεκτικού ρομπότ Lely Astronaut Α4 στη φάρμα του κ. Μαστοργιάννη Δημήτρη στο Αδάμ Θεσσαλονίκης.

Η εγκατάσταση αυτή θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στον στάβλο βάσει των προδιαγραφών που ορίζει η Lely. Στην εν λόγω φάρμα που θα φιλοξενήσει 120 αγελάδες θα τοποθετηθεί και ρομποτική παγολεκάνη MP Powertank 6t από τη Milkplan.

4 θα είναι πλέον οι υπερσύγχρονες ρομποτικές φάρμες στην Ελλάδα και θα είναι όλες Lely!

Στους προσεχείς μήνες η εταιρία θα ανακοινώσει τις διάφορες δράσεις της για τον εορτασμό των 25 χρόνων της Lely στον τομέα του αυτοματισμού στην κτηνοτροφία.

Σχετικά με το Ελληνικό Lely Center της H.D.A.:

Η Hellenic Dairy Automations, το Lely Center της Ελλάδας, είναι θυγατρική εταιρία της Milkplan Α.Ε. Εμπορεύεται κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα Lely για γαλακτοπαραγωγικές μονάδες και παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης για το σύνολο των προϊόντων της.

Σχετικά με τον Όμιλο Lely

Η Lely ιδρύθηκε το 1948 αφιερώνοντας όλες τις προσπάθειές της στη δημιουργία ενός βιώσιμου, αποδοτικού και ευχάριστου μέλλοντος στον τομέα της κτηνοτροφίας για τους πελάτες της. Εδώ και πολλά χρόνια η Lely ηγείται στα αυτοματοποιημένα ρομποτικά αμελκτικά συστήματα με περισσότερα από 65 χρόνια εμπειρίας & γνώσης στον κλάδο της κτηνοτροφίας. Ο Όμιλος Lely είναι ενεργός σε περισσότερες από 60 χώρες και απασχολεί σχεδόν 2.000 ανθρώπους.

Περισσότερες πληροφορίες: www.lely.com, www.milkplan.com, www.hdautomations.com

Previous ArticleNext Article