ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS

Ανοίγει τις πύλες της η πρώτη εμπορική έκθεση για την κάνναβη στην Τεχνόπολη

Η πρώτη εμπορική έκθεση για την κάνναβη στην Αθήνα ανοίγει τις πύλες της την 1η Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με τη συμμετοχή καταξιωμένων επαγγελματιών του κλάδου, καλλιεργητών, παραγωγών και επιστημόνων που θα θέσουν επί τάπητος θέματα που αφορούν, στις ιατρικές εφαρμογές της κάνναβης, την αγροτική διάσταση και την βιομηχανία προϊόντων κάνναβης.

«Εισαγωγή στη θεραπεία με κάνναβη»

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν δύο εξειδικευμένα, επαγγελματικά σεμινάρια (masterclass) υπό τον τίτλο «Εισαγωγή στη θεραπεία με κάνναβη», για ιατρούς, θεραπευτικό προσωπικό, επαγγελματίες του χώρου της υγείας και φαρμακοποιούς σχετικά με την ιατρική και φαρμακευτική χρήση της κάνναβης: Το πρώτο με τίτλο «Εισαγωγή στην φροντίδα μέσω της κάνναβης» (1/6,13.00-15.30, κτίριο Innovathens) με τους Δρ Pavel Kubu και Steph Sherer (International Cannabis and Cannabinoid Institute, ICCI) και το δεύτερο με θέμα «Η φαρμακολογία της κάνναβης» (1/6, 16.00-18.30, κτίριο Innovathens).

Για την συμμετοχή σας στα δύο Masterclass «Εισαγωγή στη θεραπεία με κάνναβη» είναι απαραίτητη η προεγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://balkannabisexpo.com/accreditation-medical/el/ και η αγορά ξεχωριστού εισιτηρίου κόστους 50 ευρώ και για τα δύο σεμινάρια, καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Διεθνή συνέδρια για θεραπευτικό προσωπικό και καλλιεργητές

Εκτός από τα σεμινάρια, στις 1 και 2/6 στην Τεχνόπολη θα πραγματοποιηθούν δύο συνέδρια με 40 κορυφαίους ομιλητές διεθνούς κύρους, ανοιχτά στο κοινό.

Την Παρασκευή 1/6 (12.00 – 21.00, αμφιθέατρο Αθήνα 9.84) θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο “Η επιστήμη της ιατρικής κάνναβης” με την συμμετοχή διακεκριμένων ιατρών (Ethan Russo, Bonnie Goldstein, Franjo Grotenhermen, Javier Pedraza Valiente), επιστημόνων (Lumis Hanus, David Meiri, Guillermo Velasco, Tanja Bagar, Paul Hornby, Pavel Kubu), επιχειρηματιών (Boaz Wachtel, Marco Cappiello), δημοσιογράφων (Marc Walsh), ασθενών (Steph Sherer) και ακτιβιστών (Farid Ghehioueche).

Το Σάββατο 2/6 (12.00 – 21.00, αμφιθέατρο Αθήνα 9.84), θα γίνει το συνέδριο «Συνάντηση κορυφής για την βιομηχανική κάνναβη» με θέμα την βιομηχανική χρήση και απευθύνεται σε παραγωγούς και καλλιεργητές.

Εμπειρίες ασθενών

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δύο εργαστήρια για ασθενείς σχετικά με την οικιακή καλλιέργεια για ιατρική χρήση, καθώς και παρουσιάσεις εμπειριών ασθενών από τα Βαλκάνια που χρησιμοποιούν θεραπευτικά την κάνναβη. Επίσης, θα γίνουν έξι εργαστήρια – παρουσιάσεις (διατροφή, μαγειρική, δόμηση, κα) ενώ παράλληλα θα φιλοξενούνται καλλιτεχνικές δραστηριότητες (έκθεση πόστερ και σκίτσων, τσίρκο, ζογκλέρ, μουσική από DJs και παραγωγούς).

Η BALKANNABIS EXPO 2018 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας. Στηρίζεται από διεθνείς φορείς, οργανισμούς και δίκτυα όπως οι International Cannabis and CannabinoidInstitute (ICCI), ENCOD, FAAAT, NoCo Hemp Expo, ICANNA.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 3 Ιουνίου.

Τα εισιτήρια που διατίθενται είναι ημερήσιο 8€ (προπώληση), 10€ (στην είσοδο) και τριημέρου 20€ (προπώληση), 25€ (στην είσοδο).

Η αγορά εισιτηρίων γίνεται από το Viva.gr: https://goo.gl/JojhjK

Previous ArticleNext Article