• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

«Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη»

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο πλαίσιο του σεμιναριακού μαθήματος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη». Ομιλητής θα είναι ο κ. Κουτουβέλης Φάνης από την Intale, με θέμα «Ψηφιακός μετασχηματισμός στην ευρωπαϊκή αγορά του retail».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Γ5 (2ος όροφος),  στο κτίριο του Τμήματος  Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ώρα 19:00 ακριβώς και είναι ανοικτή στο κοινό.

Σκοπός είναι η ανάπτυξη προβληματισμού σε θέματα διαχείρισης αλλαγής σε διάφορα επίπεδα: νοοτροπίας, ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων και εμπειρίας, αναδιοργάνωσης, αλλαγής στρατηγικής (pivot), αλλαγής του ανταγωνιστικού τοπίου, μετασχηματισμού του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, αλλαγής των ρόλων των φορέων κ.ο.κ.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων διοργανώνεται από τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Οικονομικών Επιστημών και Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε στο mail: neka-master@prd.uth.gr ή να απευθυνθείτε στον Επ. Καθηγητή του ΠΘ, Σταμπουλή Γεώργιο.

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών & Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

email: ystambou@uth.gr

Previous ArticleNext Article