ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS, ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η μεγαλύτερη όλων των εποχών η 11η ZOOTECHNIA από την 31η Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου

Μεγαλύτερη από ποτέ αναμένεται να είναι η 11η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία ZOOTECHNIA, που διοργανώνεται από την 31η Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Είναι ενδεικτικό πως η αυξημένη ζήτηση για την έκθεση οδήγησε στην αξιοποίηση δύο ακόμα περιπτέρων σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, με αιχμή τις ζωοτροφές και τον μηχανολογικό εξοπλισμό.

Η 11η ZOOTECHNIA θα αποτέλεσει το επίκεντρο όλων των τελευταίων εξελίξεων του κλάδου της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μάλιστα, leader επιχειρήσεις του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν ήδη κλείσει την παρουσία τους στη διοργάνωση, ενώ μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών από όλη τη χώρα και άλλα κράτη της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο της ZOOTECHNIA θα διοργανωθεί το καθιερωμένο πλέον Pet Festival, ενώ θα φιλοξενηθεί και το «Σαλόνι Αλόγου».

H ZOOTECHNIA πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Σε αυτές περιλαμβάνεται η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ-Helexpo και το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, στην οποία θα παρουσιαστούν οι πιο επίκαιρες καινοτομίες στην κατασκευή των σταβλικών εγκαταστάσεων, τη διατροφή των ζώων και την χρήση νέων τεχνολογιών στη διαχείριση των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, μέσω επιδεικτικών παραδειγμάτων σε συνεργασία με αντίστοιχες παραγωγικές επιχειρήσεις. Επίσης, από την 1η έως τις 3 Φεβρουαρίου συνδιοργανώνεται στο πλαίσιο της  ZOOTECHNIA από την ΔΕΘ-Helexpo και το περιοδικό Meat News το Πανελλήνιο Συνέδριο «Το κρέας και τα προϊόντα του, από τον σταύλο στο πιάτο».

Τέλος, ένα ακόμα συνέδριο θα φιλοξενηθεί στην 11η ZOOTECHNIA με θέμα «Η εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας στη γεωργία και στην κτηνοτροφία», το οποίο θα συνδιοργανωθεί από τη ΔΕΘ-Helexpo και την Success Consulting & Financing.

Previous ArticleNext Article