ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS

Δωρεά της AGROLOGY στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

Με στόχο την ενίσχυση τουλάχιστον 500 άπορων οικογενειών, η AGROLOGY πραγματοποίησε δωρεά 10 τόνων καρπουζιών για τη στήριξη του έργου του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου του Βόλου. 

Η παραγωγή των καρπουζιών πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος και του Εργαστηρίου Κηπευτικών Καλλιεργειών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Η συνεργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ερευνητικού προγράμματος, με την εφαρμογή διαφορετικών συνδυασμών Βιολογικών Προϊόντων Εξειδικευμένης Θρέψης της AGROLOGY αποσκοπώντας σε:

  • Αύξηση της παραγωγής
  • Βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των καρπών
  • Βελτίωση της θρεπτικής αξίας των καρπουζιών

Σχετικά με την AGROLOGY

Η AGROLOGY είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία που από το 1982 αναπτύσσει, τυποποιεί και διαθέτει προϊόντα και λύσεις Φυτοπροστασίας και Θρέψης-Λίπανσης στην ελληνική αγορά και το εξωτερικό.

Με γνώμονα το όραμά της «Ανάπτυξη με Πάθος και Υπευθυνότητα» έχει ενσωματώσει την εταιρική κοινωνική ευθύνη στις δράσεις της. Έχοντας πάντα ως στόχο όλη την αγροδιατροφική αλυσίδα, τον εμπορικό συνεργάτη, τον παραγωγό και τον καταναλωτή, φροντίζει για την παραγωγή ασφαλέστερων και υψηλότερης διατροφικής αξίας προϊόντων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AGROLOGY μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.agrology.eu και στο Facebook ως Agrology (https://www.facebook.com/agrology.el/).

Previous ArticleNext Article