ΜΟΥΣΙΚΗ, Τηλεόραση

Ο Γιάννης Γρόσης από το Κιλκίς ο μεγάλος νικητής του «X-Factor»

Μετά από τρεις μήνες (πρεμιέρα στις 11/9/ 2019) έπεσε χθες βράδυ η αυλαία του «X-Factor» μέσα από τη συχνότητα του Open και μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Γιάννης Γρόσης που εκπροσωπούσε την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Έχοντας ως αντιπάλους τον Δημήτρη Παπατσάκωνα και τους AC² ο 21χρονος από το Κικλίς από την πρώτη του εμφάνιση στη βραδιά του τελικού έδειξε να μην έχει αντίπαλο καθώς κοινό και κριτική επιτροπή έδειξαν την προτίμησή τους στο πρόσωπό του.

Πώς εξελίχθηκε ο τελικός

Στο πρώτο μέρος του διαγωνιστικού τμήματος, ο Γιάννης Γρόσης, ο Δημήτρης Παπατσάκωνας και οι AC² ερμήνευσαν από ένα τραγούδι και διεκδίκησαν την ψήφο του κοινού.

X Factor Τελικός: Η εμφάνιση των AC2 - The Prayer

Στη συνέχεια, η απαστράπτουσα Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε πως οι AC², από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, δεν θα συνέχιζαν στο δεύτερο μέρος του τελικού.

Η μονομαχία των δύο μετά την πρώτη ψηφοφορία

Μετά την πρώτη ψηφοφορία και τον αποκλεισμό των AC², Δημήτρης και Γιάννης έμειναν για να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και του δισκογραφικού συμβολαίου. Ο Δημήτρης Παπατσάκωνας, στη δεύτερή του εμφάνιση, τραγούδησε το «The house of the rising sun» των Animals.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Γρόσης διάλεξε το τραγούδι «η νύχτα δυο κομμάτια» του Αντώνη Ρέμου.

Οι κριτές πήραν τον όπλο τους…

Μετά τις εξαιρετικές ερμηνείες των δύο μονομάχων, οι κριτές ανέβηκαν στη σκηνή και πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό σόου τραγουδώντας επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους, πριν επιστρέψει η Δέσποινα Βανδή για να ανακοινώσει το όνομα του νικητή.

Η ανακοίνωση του νικητή στο X Factor

Την ώρα που η Δέσποινα Βανδή καθυστερούσε επίτηδες να ανακοινώσει το όνομα του νικητή, οι κριτές του διαγωνισμού είχαν βγάλει τα κινητά τους για να απαθανατίσουν την στιγμή. Τελικά η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε το όνομα του νικητή του φετινού X Factor και αυτός ήταν ο Γιάννης Γρόσης.

Στη συνέχεια οι συγγενείς του μεγάλου νικητή όρμησαν στη σκηνή για να τον αγκαλιάσουν με τον ίδιο να είναι συγκινημένος και να προσπαθεί να πει δύο λόγια για να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν σε όλη τη διάρκεια του σόου.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article