ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS

Συνάντηση των Γεωπόνων Τ.Ε. της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. με τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Παναγιώτη Χατζηνικολάου

Συνάντηση με τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Παναγιώτη Χατζηνικολάου είχαν την Τετάρτη 7/10/20 στα Γραφεία του οργανισμού στην Αθήνα ο Πρόεδρος των Γεωπόνων Τ.Ε. της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. Βασίλης Κρανιάς, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Καρύδης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Χαράλαμπος Πέρος  με κύριο θέμα το πρόγραμμα επιμόρφωσης των Γεωργικών Συμβούλων.

Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και θέσεων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρουσία και των υπεύθυνων υπηρεσιακών παραγόντων του οργανισμού και συγκεκριμένα της κας Μαρίας Σπέντζου και της κας Αλεξάκη Αικατερίνης.   

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και η αντιπροσωπεία της Ένωσης ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσης για το υπό εξέλιξη πρόγραμμα , ενώ επισημάνθηκαν τα πεδία και τα σημεία τα οποία χρήζουν συμπληρωματικών αλλαγών και αναθεωρήσεων , καθώς επηρεάζουν την ισότιμη συμμετοχή των Πτυχιούχων Γεωπόνων Τ.Ε.

Η Ένωση έχει προγραμματίσει σειρά επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να αναδείξει και να διορθώσει ζητήματα που αφορούν την ελεύθερη και απρόσκοπτη άσκηση του επαγγέλματος των Γεωπόνων Τ.Ε. , χωρίς συντεχνιακές παρεμβάσεις.

Previous ArticleNext Article