ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο Lely Journey στην γενέτειρα χώρα της ρομποτικής τεχνολογίας!

Την Τρίτη 30/10/2018 πραγματοποιήθηκε στην Lely Ολλανδίας, την κορυφαία εταιρία ρομποτικών συστημάτων παγκοσμίως, το πρώτο εκπαιδευτικό διήμερο ταξίδι στο οποίο συμμετείχαν 20 άτομα μεταξύ των οποίων Έλληνες κτηνοτρόφοι, ακαδημαϊκοί καθηγητές και στελέχη της Lely Ελλάδος.

Σκοπός του ταξιδιού ήταν οι Έλληνες κτηνοτρόφοι να εμπλουτίσουν περεταίρω τις γνώσεις τους για την διαχείριση μιας πλήρους αυτοματοποιημένης κτηνοτροφικής μονάδας αγελάδων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε επισκέψεις σε 2 ρομποτικές φάρμες οι οποίες διαθέτουν 4 και 3 ρομπότ αντίστοιχα καθώς και αυτόματα συστήματα σίτισης Vector και Cosmix. Το πρόγραμμα του ταξιδιού ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας Lely.

Πριν 2 χρόνια η Lely έκανε πραγματικότητα το ρομποτικό άρμεγμα στην Ελλάδα. Θέλοντας να πρωτοπορήσει ξανά εισάγει τη νέα τεχνολογία της πλήρους αυτοματοποιημένης σίτισης, τηρώντας έτσι τις υποσχέσεις για ένα διαρκή πλάνο με σκοπό την μεταλαμπάδευση γνώσεων στους Έλληνες κτηνοτρόφους. 

Σχετικά με το Ελληνικό Lely Center της H.D.A.:

Η Hellenic Dairy Automations, το Lely Center της Ελλάδας, είναι θυγατρική εταιρία της Milkplan Α.Ε. Εμπορεύεται κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα Lely για γαλακτοπαραγωγικές μονάδες και παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης για το σύνολο των προϊόντων της. 

Σχετικά με τον Όμιλο Lely

Η Lely ιδρύθηκε το 1948 αφιερώνοντας όλες τις προσπάθειές της στη δημιουργία ενός βιώσιμου, αποδοτικού και ευχάριστου μέλλοντος στον τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας για τους πελάτες της. Εδώ και πολλά χρόνια η Lely ηγείται στα αυτοματοποιημένα ρομποτικά αμελκτικά συστήματα ενώ παράλληλα κατέχει μια ισχυρή θέση στα προϊόντα συγκομιδής χορτονομής με περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας & γνώσης στον κλάδο. Ο Όμιλος Lely είναι ενεργός σε περισσότερες από 60 χώρες και απασχολεί σχεδόν 2.000 ανθρώπους.

Περισσότερες πληροφορίες: www.lely.com

 

Previous ArticleNext Article