Εκλογές

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Αφροδίτη Μπλέτα σε συναντήσεις στην Καλαμάτα

Την Καλαμάτα επισκέφτηκε την Τρίτη 17 Απριλίου, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αφροδίτη Μπλέτα.

Η κ. Μπλέτα συνοδευόμενη από στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Καλαμάτας και Υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα στο Δημαρχείο της πόλης. Στη συζήτηση αναλύθηκαν διεξοδικά αυτοδιοικητικά ζητήματα που συνδέονται με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα αποτελέσουν σημεία διεκδίκησης την επόμενη μέρα των εκλογών.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Λιμεναρχείο Καλαμάτας όπου τους υποδέχτηκε ο Λιμενάρχης κ. Αντώνης Δουμάνης όπου συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την λιμενική και ναυτιλιακή δραστηριότητα στην περιοχή μας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ Ευάγγελο Ξυγκώρο. Η κ Μπλέτα ως Πρόεδρος του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου, αλλά και ως ειδική διαμεσολαβήτρια για επιχειρηματικές διαφορές, δεσμεύτηκε για άμεσες συνέργειες με το επιμελητήριο Μεσσηνίας, που θα έχουν ως στόχο τις από κοινού δράσεις στήριξης της μεσσηνιακής επιχειρηματικότητας.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής, επισκέφτηκε τα εκλογικά κέντρα των Υποψηφίων Δημάρχων Καλαμάτας, Αλειφέρη, Βασιλόπουλου και Οκονομάκου, όπου ενημερωθηκε πλήρως για τις στοχεύσεις και τα προγράμματα δράσης των υποψηφίων.

Σε κεντρικό αναψυκτήριο της πόλης, συναντήθηκε με φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την παρουσία της στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του κ. Παναγιώτη Νίκα.

Previous ArticleNext Article