Εκλογές

Ισμήνη Μώρου: Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ

Η Ισμήνη Μώρου γεννήθηκε στην Κέρκυρα, όπου και ολοκλήρωσε τις Γυμνασιακές της Σπουδές. Φοίτησε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας και στη Σχολή Ξεναγών.

Εργάστηκε ως ξεναγός και εν συνεχεία ως διευθυντικό στέλεχος μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων, αποκτώντας βαθιά και ευρεία τεχνογνωσία σε θέματα Τουρισμού.

Προέρχεται από το χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς και υπήρξε υπ. Βουλευτής της ∆ΗΜ.ΑΡ Κέρκυρας, έχει διατελέσει τομεάρχης στον τομέα τουρισμού του κόμματος, ενώ το 2014 ήταν υποψήφια της Αριστερής Κίνησης Ιονίου για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη του νησιού.

Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Γραμματείας Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής. Έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και είναι μέλος του ∆ιοικητικού Συμβουλίου της ∆ημοτικής Μονάδας Πρόληψης των Εξαρτήσεων Κέρκυρας καθώς και του ∆ιοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΣΤΗΡΙΞΗ» κατά των εξαρτήσεων και του AIDS.

Στις Ευρωεκλογές του Μαΐου θα είναι Υποψήφια του Κινήματος Αλλαγής διεκδικώντας  μια νέα ισχυρή Ευρώπη όπου κυριαρχούν οι αξίες της ισότητας, της αλληλεγγύης και της διαφορετικότητας.

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article