Εκλογές

Σταυρούλα Ξουλίδου: Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο των ΛΑ.Ο.Σ. και ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.

Γεννήθηκα  στην Κοζάνη, απ΄όπου και η καταγωγή της μητέρας μου και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη, απ΄όπου και η καταγωγή του φιλολόγου πατέρα μου, Ιωάννη Ξουλίδη. Αποφοίτησα από το Θεολογικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Παρακολούθησα το μεταπτυχιακό τμήμα της σχολής στον Τομέα της Κοινωνιολογίας και εργαστήρια Παιδαγωγικής. Μετά το τέλος των σπουδών της παρακολούθησα σεμινάρια management και marketing στην ΕΕΔΕ. Είμαι έγγαμη και πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η διδακτική μου δραστηριότητα ξεκίνησε το 1993 κι από τότε υπηρέτησα ως αναπληρώτρια σε γυμνάσια και λύκεια της χώρας ως Θεολόγος. Από το 2000 ως τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 υπηρέτησα ως μόνιμη καθηγήτρια σε  Γυμνάσιο  Θεσσαλονίκης.

Στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, εκλέχτηκα Βουλευτής καταλαμβάνοντας τη μοναδική έδρα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Νομού Θεσσαλονίκης με 4500 σταυρούς.

Στις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 επανεκλέχθηκα Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, όπως και στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Ορίστηκα Υπεύθυνη Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και από τον Ιανουάριο του 2015 και του Τομέα Προστασίας του Πολίτη. Διετέλεσα Γραμματέας Ισότητας της Βουλής.

Από τον Οκτώβριο του 2015 είμαι μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. και Γραμματέας Μακεδονίας-Θράκης.

Στις ερχόμενες ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είμαι υποψήφια Ευρωβουλευτής στο κοινό ψηφοδέλτιο ΛΑ.Ο.Σ. και ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.

Previous ArticleNext Article