Εκλογές

Μπέλλος Πέτρος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Μαγνησίας με τον Κώστα Αγοραστό

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ

Πρόεδρος Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”

            Γεννήθηκε στο Βόλο το 1971, ζει και δραστηριοποιείται στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας και από το 2000 είναι παντρεμένος με την Έλενα Καπανιάρη.

            Κατέχει τη θέση του Προέδρου στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», είναι Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ) και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δ. Βόλου, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) και στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΜΑμεΑ) Θεσσαλίας.

            Επιμελείται και παρουσιάζει, κάθε Τετάρτη 12.00-13.00, την ραδιοφωνική εκπομπή του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ι. Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού “Ορθόδοξη Μαρτυρία”.

            Από το 1999 έως και το Καλοκαίρι του 2013 εργάστηκε ως (Π.Ε) Διοικητικός Υπάλληλος στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

            Είναι απόφοιτος του Τμ. Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

            Μιλάει καλά Αγγλικά.

Μέλος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ)

Μέλος Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ)

Μέλος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων

με Αναπηρία Θεσσαλίας (ΠΟΜΑμεΑ) Θεσσαλίας

            Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας, με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”.

Previous ArticleNext Article