Εκλογές

Κώστας Χαλέβας: Οι Πηλιορείτες στηρίζουν τον συντοπίτη τους

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Χαλέβας Κώστας παρευρέθηκε στην ομιλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, στη Ζαγορά Πηλίου. Οι κάτοικοι του βουνού των Κενταύρων υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά και θέρμη τον Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος κατάγεται από την γραφική και ιστορική Βυζίτσα του Πηλίου. Οι Πηλιορείτες δήλωσαν ότι θα στηρίξουν τον Κώστα Χαλέβα στις εκλογές της 26ης Μαΐου, καθότι θέλουν να ταχθούν δίπλα στον δικό τους άνθρωπο.

Κατά την διαδρομή του από τον Βόλο προς την Ζαγορά ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλέβας Κώστας σταμάτησε στα ενδιάμεσα χωριά, συζήτησε με τους κατοίκους, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και ενημέρωσε τους κατοίκους σχετικά με τις δράσεις της Περιφέρειας που στόχο έχουν την ανάπτυξη του Πηλίου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες και κατά την θητεία του ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Βρυξελλών ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Χαλέβας Κώστας έφερε προγράμματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ για να στηρίξει την προβολή του Πηλίου και της πολιτιστικής του κληρονομιάς. Ο Χαλέβας ενημέρωσε τους κατοίκους ότι επιδίωξή του για την επόμενη μέρα των εκλογών είναι ότι μετά την αναγνώριση της Αργοναυτικής Εκστρατείας ως παγκόσμιας πολιτιστικής διαδρομής, προτεραιότητα έχει η προώθηση της αναγνωρισιμότητας του Σπηλαίου των Κενταύρων στο Πήλιο. Κατά την αποχώρηση του Αντιπεριφερειάρχη οι κάτοικοι του Πηλίου τόνισαν: «έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τους συντοπίτες μας ώστε να αναλάβουν θέσεις ευθύνης μέσω των οποίων θα ωφελήσουν τον τόπο μας»

 

Previous ArticleNext Article