Εκλογές

Μαρία Ντάσιου: Υποψήφια Ευρωβουλευτής του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις

Γεννήθηκα το 1971 και κατάγομαι από το χωριό Λίππα της Λάκκας Σουλίου του δήμου Δωδώνης Ιωαννίνων. Μεγάλωσα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης όπου κατοικώ τα τελευταία 10 χρόνια και είμαι μητέρα τριών παιδιών.

Είμαι απόφοιτη ιδιωτικών σπουδών Γραμματείας και Διοίκησης.  Έχω εργαστεί ως υπεύθυνη λογιστηρίου σε βιομηχανία δομικών υλικών, ως τηλεφωνήτρια, έχω δραστηριοποιηθεί ως ελεύθερη επαγγελματίας στο κλασσικό και στο διαδικτυακό εμπόριο και ως στέλεχος σε μεσιτικό γραφείο.

Στην Ελλήνων Συνέλευσις είμαι ενεργό μέλος από το 2016. Είμαι ιδρυτικό μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις (Ε.ΣΥ.) Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσα στις θέσεις της προέδρου, της διευθύνοντος συμβούλου και τώρα είμαι ταμίας. Είμαι γραμματέας Α της περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.ΣΥ. και διορισμένη ταμίας στον πολιτικό φορέα.

Τα ύψιστα ιδανικά μου ως Άνθρωπος, Γυναίκα και Μητέρα ήταν και είναι πάντα η Ελευθερία και η Ισότητα, να μπορεί ο κάθε ένας να μετέχει ίσων ευκαιριών σε μια δομημένη κοινωνία με αξίες και αρχές με επίκεντρο τον Άνθρωπο. Αυτό είναι το όραμά μου για την Ευρώπη των Ανθρώπων.

Ως Ελληνίδα υποψήφια ευρωβουλευτής, στόχος και σκοπός μου είναι η εγκαθίδρυση της πραγματικής δημοκρατίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και η διεκδίκηση όλου του πνευματικού και υλικού πλούτου που ανήκει στους Έλληνες.

 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Previous ArticleNext Article