Εκλογές

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη της Υποψήφιας Ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ισμήνης Μώρου στη Θεσσαλία

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη της Υποψήφιας Ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ισμήνης Μώρου στη Θεσσαλία, με τρείς διαδοχικές επισκέψεις, στην πόλη των Τρικάλων, την πόλη της Καρδίτσας, και τελευταίο σταθμό την πόλη της Λάρισας, όπου παραβρέθηκε στην κεντρική ομιλία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Μεγάλη υπήρξε η συσπείρωση και στις τρεις πόλεις που επισκέφθηκε η Υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Στη δήλωσή της η κυρία Μώρου τόνισε πως η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, είναι ψήφος αλλαγής για την Ευρώπη, επισημαίνοντας πως στις Ευρωπαϊκές εκλογές: Λέμε ΝΑΙ στο Κίνημα Αλλαγής. Λέμε ΝΑΙ στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Στις Ευρωπαϊκές εκλογές καλούμε τους πολίτες να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Δεξιά, ένα μεγάλο ΟΧΙ απέναντι στον λαϊκισμό και τον καθεστωτισμό. Αυτόν που στην Ελλάδα εκφράζει ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζουν τίποτε το Προοδευτικό.

Παράλληλα, η κυρία Μώρου υπογράμμισε, πως η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος αλλαγής για την Ελλάδα. Ψηφίζοντας το Κίνημα Αλλαγής λέμε ΝΑΙ σε μια Ελλάδα ξανά ισχυρή, ισότιμη στην καρδιά της Ευρώπης, λέμε ΝΑΙ στην καταδίκη των συντηρητικών πολιτικών, αυτής που υλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτής που εκφράζει η ΝΔ. Στηρίζοντας το Κίνημα Αλλαγής λέμε ΟΧΙ στην προσπάθεια της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη να μετατρέψει τις εκλογές σε εσωτερικό δημοψήφισμα, για να κρύψει μέσω της πόλωσης και του διχασμού, την ταύτισή της με τις ακραίες συντηρητικές πολιτικές της Ευρωπαϊκής δεξιάς και ταυτόχρονα, λέμε ΟΧΙ στην απέλπιδα προσπάθεια του κ. Τσίπρα να αποτελέσουν οι Ευρωπαϊκές εκλογές «βοήθημα» για να παραμείνει μερικούς μήνες ακόμη στην εξουσία και να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του.

 

Previous ArticleNext Article