Εκλογές

Ελένη Ζαχαριάδου: Μια ζωή προσφοράς

Σαν επιστέγασμα πορείας ζωής έρχεται να προστεθεί η υποψηφιότητα της Ελένης Ζαχαριάδου στο τοπικό συμβούλιο Βόλου με την παράταξη Νέα εποχή Νέα Δυναμική του νυν Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου. Αυτό προέκυψε σαν απόρροια της συνειδητοποίησης της δυναμικής που έχει διαμορφώσει προς το βέλτιστο τα τελευταία τέσσερα χρόνια την εικόνα της πόλης μας  και ελπίζει στη συνέχειά της. Πολλά έγιναν και πολλά θα γίνουν. Με την προοπτική αυτή, η Ελένη Ζαχαριάδου που διακρίνεται για μια ζωή προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο θέλει να είναι μέρος αυτής της προσπάθειας καταθέτοντας την εμπειρία τόσων χρόνων. Από τη νεανική της ηλικία έθετε τον εαυτό της στην εξυπηρέτηση των συνανθρώπων της με φιλότιμο και καλοσύνη.

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης υπηρέτησε σε θέση Προϊσταμένης Σχολικών Μονάδων. Συμμετείχε σε ανώτερα υπηρεσιακά συμβούλια. Συμμετείχε και συμμετέχει με ακατάπαυστη δραστηριότητα σε πολλούς συλλόγους . Ιδιαίτερη είναι η αγάπη και η βοήθεια προς τα παιδιά με καρκίνο. Επί πολλά έτη συνεργάζεται και υπηρετεί στο νεανικό έργο της εκκλησίας. Πάντα με το χαμόγελο εξυπηρετεί άδολα το συνάνθρωπο. Διακρίνεται για την ιδιαίτερη ικανότητα προσαρμογής και χειρισμού καταστάσεων.

Έχει εκδώσει ποιητικές συλλογές και διοργανώνει λογοτεχνικές παρουσιάσεις. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε εφημερίδες και περιοδικά. Εργασίες  έχουν βραβευτεί και έχει την επιμέλεια βιβλίων. Έχει πολλούς επαίνους και βραβεία στο ενεργητικό της. Πιστεύει στη διαρκή μόρφωση και επιμόρφωση και το κάνει πορεία ζωής. Είναι παντρεμένη με απόστρατο αξιωματικό και έχει δύο παιδιά, περιβαλλοντολόγο με master πληροφορικής και οικονομολόγο.

Ελένη Ζαχαριάδου για το τοπικό συμβούλιο Βόλου.

Previous ArticleNext Article