Εκλογές

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Περιοδεία στην Αγριά Βόλου με την υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα

Απαράμιλλη προχειρότητα της νυν δημοτικής αρχής Βόλου στην Αγριά

Η περιοδεία ξεκίνησε με επίσκεψη στα ΚΑΠΗ Αγριάς. Οι ηλικιωμένοι καλοδέχθηκαν την υποψήφια Δήμαρχο, της εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ένας εξ αυτών της δώρισε μία εικόνα της Παναγίας.

Όπως διαπιστώθηκε, η νυν δημοτική αρχή έχει επιδείξει απαράμιλλη προχειρότητα στη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Οι ηλικιωμένοι ζήτησαν από την κ. Καπούλα να παραμείνει να λειτουργεί το ΚΑΠΗ στον ίδιο χώρο, καθώς πρόκειται για κτήριο το οποίο είναι ευρύχωρο, ευάερο και ευήλιο, σε αντίθεση με τις προθέσεις της νυν δημοτικής αρχής Βόλου, που έχει σχεδιάσει την μεταφορά των ηλικιωμένων σε κτήριο, ακατάλληλο για την συγκεκριμένη χρήση.

Ακολούθησε επίσκεψη στα θερμοκήπια των αδελφών Λάμπη, όπου ο Ταξιάρχης Λάμπης ζήτησε την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας και την κοπή των χόρτων από τους δρόμους, ενώ έγινε αναφορά στην ανάγκη τοποθέτησης φωτοβολταϊκών, τόσο στην ίδια, όσο και σε παρόμοιες επιχειρήσεις.

Η περιοδεία έκλεισε με τις επισκέψεις στα ελαιοτριβεία της οικογένειας Καντίκου και στο εργοστάσιο της ΕΨΑ, όπου ο ιδιοκτήτης κ. Τσαούτος ξενάγησε την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου στο χώρο παραγωγής και εμφιάλωσης των προϊόντων του εργοστασίου.

 

Previous ArticleNext Article