Εκλογές

Ανθούλα Μπένου: Οι θέσεις της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Μαγνησίας για τα ΑΜΕΑ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΥΡΓΗΜΑ – ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΕΦΕΡΘΗΜΕΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ.
Στο Πρόγραμμα του Εθνικιστικού Κινήματος προβλέπεται ρητά η “Ένταξη των ΑΜΕΑ στην κοινωνία μέσω της χρήσης των ικανοτήτων τους. Στην κατεύθυνση αυτή, θα ανατεθεί σε Έλληνες που υφίστανται οι ίδιοι προβλήματα αποδυνητικής αναπηρίας, η μελέτη και η υλοποίηση σχεδίου που θα οδηγήσει στην πλήρη άρση όλων των ψυχοδιανοητικών και διαρθρωτικών φραγμών σε βάρος των ΑΜΕΑ”. Αυτά, για όσους ισχυρίζονται πως τάχα οι Έλληνες Εθνικιστές είναι… “κοινωνικοί ρατσιστές” που “δεν σέβονται” τους ανθρώπους με κάθε μορφής ειδικές ανάγκες. Από την κοινωνική συναναστροφή, καθώς και από την επαγγελματική εμπειρία μας, είναι πεποίθησή μας ότι τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές και άλλες δυσκολίες, έχουν ορισμένες επιπλέον ανάγκες τις οποίες η πολιτεία και η κοινωνία έχουν καθήκον και υποχρέωση να συνδράμουν, αλλά οι ίδιοι έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν Ειδικά Προσόντα τα οποία πρέπει να αναδειχθούν.  Το διαδίκτυο βρίθει Παρεμβάσεων του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών ΥΠΕΡ των ΑΜΕΑ. Το θράσος τους είναι μεγάλο, όταν αυτοί οι ίδιοι οι ψευτοδημοσιογράφοι υπερασπίζονται με κάθε τρόπο το απάνθρωπο κράτος του Μνημονίου, που έχει οδηγήσει τους συμπατριώτες μας αναπήρους στην εξαθλίωση και την ανέχεια.
Το εθνικό κράτος μας όχι μόνον δεν θα εξοντώσει τους αναπήρους Έλληνες, αλλά θα τους δώσει και την απαραίτητη κοινωνική φροντίδα που σήμερα λείπει και την δυνατότητα να δείξει ο καθένας ξεχωριστά τις ιδιαίτερες ικανότητές του. Αυτή είναι η μόνη Αλήθεια και λυπούμεθα βαθύτατα όχι για τόσο για τον βρώμικο πόλεμο που γίνεται εναντίον μας, όσο για το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι ίσως αφελείς Έλληνες, που πιστεύουν τις τερατολογίες τους.

Υ.Γ.: Όσοι έχουν επισκεφτεί τα γραφεία μας γνωρίζουν ότι στις τάξεις μας υπάρχουν ανάμεσα μας άτομα από αυτά που δήθεν θέλουμε να “εξοντώσουμε” και τα οποία ευρίσκονται με υπερηφάνεια στο πλευρό μας!

Previous ArticleNext Article