Εκλογές

Συνέντευξη με τη Μαρία Ντάσιου, Υποψήφια Ευρωβουλευτή του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ Η Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ. Η Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ (ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ή ΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ ΔΕΣΜΙΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΑ 4 ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΒΙΩΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΗΤΟΙ: ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ: 1) ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, 2) ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 50% ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ), ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΠΟΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥ.

ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ (ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΑΝ  Ή ΑΠΕΙΧΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ) ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ (ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ), ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΣΤΡΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ, ΙΔΙΩΤΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΤΤΟ. ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

  1. ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ. ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΚΕΤΗ, ΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (40 ΣΕΛΙΔΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΕΟΝ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η Ε.ΣΥ. ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ.

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 40 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΟΣΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ. ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ www.e-synews.gr

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ., ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥ ΤΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΡΑΣΗ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΡΦΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΑΞΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

  1. ΩΣ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΙΣΩ;

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ, ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ.

ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΠΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΑΝ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2007 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΙΑ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΙΘΑΓΕΝΗ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΙΘΑΓΕΝΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ) ΑΠΟΖΗΤΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΛΑΩΝ.

ΕΞΙΣΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ), ΟΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΙΣΧΝΟ ΠΑΡΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΡΙΝ 1,5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΑ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ Ο ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ Ο ΜΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ (ΕΥΡΩ)ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ (ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΙΩΝΑ).

ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΕΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΕΝΩ ΗΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

ΑΠΕΙΡΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΟΥΡΑΓΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΖΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ. ΑΥΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΑΝ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ. ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ», ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΠΔ 177Α, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ ΔΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΟΤΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ 12 ΜΗΝΕΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΙΕΣΗΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Ο ΝΟΜΟΣ 4596/28-02-2019 ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΠΑΡΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΤΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/05/2019.

ΣΩΡΕΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.

Η ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΤΑ ΔΕ ΜΙΚΡΑ ΜΜΕ, ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΠΡΕΣ (THESSALIKI PRESS) ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗΝ, ΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΜΑΣ ΕΡΩΤΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4596/2019 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΟΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ. ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΡΒΙΟ 2015 (ΩΣ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

 

ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Email: mntasiou13@gmail.com
Τηλ: 6951095775

Previous ArticleNext Article